22 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Muhteşem salonda ilk prova

15. Uluslararası Turgut Atakol Turnuvası, bugün Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak karşılaşmalarla başlıyor.

Türkiye Ümit Milli Takımı'nın yanı sıra Polonya, Hırvatistan, Ukranya, Fransa ve Rusya ümit milli takımlarının mücadele edeceği 15. Uluslararası Turgut Atakol Turnuvası'nın karşılaşmaları, yapımı bir süre önce tamamlanan Ankara Spor Salonu'nda 22-26 Haziran tarihleri arasında yapılacak.s Hırvatistan'da 8-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ümitler Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek Ümit Milli Takım, bu önemli sınav öncesinde 25 Mayıs tarihinde Çanakkale'de kampa girerek çalışmalarına başlamıştı. Ümit Milliler, bu dönemde güçlenmeye yönelik çalışmalar yaparken, hücum ve savunma organizasyonları ile ilgili antrenmanlar da gerçekleştirdiler. 5 Haziran'da Çanakkale kampını noktalayan Ümit Milli Takım, deplasmanda Fransa Ümit Milli Takımı ile üç hazırlık maçı oynadıktan sonra İstanbul'a döndü ve burada yaptığı kamp ile hazırlıklarını sürdürdü.

MAÇLARI İZLEMEK ÜCRETSİZ

Turgut Atakol Turnuvasını, Ankaralı basketbolseverler ücretsiz olarak izleyecekler. Millilerin bu turnuvada oynayacağı tüm maçları TRT canlı olarak ekranlara taşırken, Ankaralı basketbolseverler de Ankara Spor Salonu'nda oynanacak tüm maçları ücret ödemeden izleyebilecekler. 15. Uluslararası Turgut Atakol Turnuvası'nın maç programı şu şekilde: 22 Haziran Salı: 15:00 Polonya-Hırvatistan, 17:15 Fransa-Rusya, 19:30 Türkiye-Ukrayna. 23 Haziran Çarşamba: 15:00 Hırvatistan-Ukrayna, 17:15 Fransa-Polonya, 19:30 Rusya-Türkiye, 24 Haziran Perşembe: 15:00 Polonya-Rusya, 17:15 Ukrayna-Hırvatistan, 19:30 Türkiye-Fransa. 25 Haziran Cuma: 15:00 Rusya- Hırvatistan, 17:15 Fransa-Ukrayna, 19:30 Türkiye-Polonya. 26 Haziran Cumartesi: 11:00 Ukrayna-Rusya, 13:15 Fransa-Polonya, 14:30 Türkiye-Hırvatistan.

Orhaneli salona kavuştu

TEMELİ 1995 yılında atılan Orhaneli Spor Salonu, törenle açıldı. Açılış törenine Bursa Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, Orhaneli Kaymakamı Ahmet Atıkan, İl Müdürü Ömer Gümüş ve davetliler katıldı. Vali Yardımcısı Demirhan, açılışta yaptığı konuşmada, sporun insanı bütün kötülüklerden uzak tuttuğunu, sporla ilgilenen gençlerin okul hayatında daha başarılı olduğu belirterek, ''Spor ayrıca insanlardaki sabır, kardeşlik, hoşgörü ruhunu da artırır'' dedi. Temeli 1995 yılında atılan 500 seyirci kapasiteli Orhaneli Spor Salonu hizmete açıldı.

22.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Anelka'yı kim ihbar etti?

  HOLLANDA'DA ROBBEN HALA TAM HAZIR DEĞİL

  Elano Portekiz'e karşı oynayacak

  Kırmızı kart gören Nijeryalı Kaita ölüm tehditleri alıyor

  Yunanistan sürpriz peşinde

  Ustalar Mesut Özil'i uyardı

  Fenerbahçe Kulübü Daum'a sansür uyguluyor

  Muhteşem salonda ilk prova

  Bursa yıldızlarını satmıyor

  Gruplarda keskin virajlara girildi

  Real Madrid'den ayrılan Guti teklifleri inceliyor

  Cemal Gürsel Stadına Universiade 2011 makyajı

  Daum sağlık raporlarını Acıbadem'e teslim etti

  6. Türk Dünyası Güreş Turnuvasında 1. olduk

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.