07 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Emekliye, 25 lira zam

Yilin ikinci yarısında emekli aylıklarına yapılacak zammın oranı ve yeni emekli aylıklarının miktarı belli oldu.



Memur da büyümek istiyor

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Ocak-Haziran döneminde ücret artışının yüzde 2,5 olduğunu ancak bu dönemdeki enflasyonun yüzde 3,56 olması sebebiyle yüzde 1,06 oranında enflasyon farkı ödenmesi gerektiğini belirtti.



Çalışanlar aç ve yoksul

Beledİye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) AR-GE Birimi tarafından TÜİK verileri baz alınarak hazırlanan 2010 yılı Haziran ayı Asgarî Gıda Harcaması (Açlık Sınırı) ve Asgarî Geçim Haddi (Yoksulluk Sınırı) rakamları açıklandı. Açlık ve yoksulluk rakamlarındaki gerileme Haziran ayında da devam etti.



Enflasyon farkı TOKİ'cileri üzdü

Memura zam olarak yansıyan enflasyon farkı, Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alanlara da taksit artışı olarak yansıyacak.



Asgarî ücretle çalışmaya kimse razı olmuyor

İşsızlığın en yoğun olduğu yerlerden biri olan Amasya’nın Suluova ilçesinde 60 bin TL yatırım yaparak tekstil atölyesi açan kadın girişimci Ayşe Dobak, çalıştıracak eleman bulamıyor.



Memura giyim yardımı

Malıye Bakanlığı, memura nakdi olarak yapılacak giyim yardımındaki birim fiyatlar ile memurlara verilecek giyecek eşyalarının azamî birim fiyatlarını belirledi.



Tarım gelişmeden kalkınma olmaz

Türkİye Odalar ve Borsalar ve Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Antakya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, ülkenin tarımı geliştirmeden kalkınamayacağını söyledi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.