19 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.Bahçe bu futbolla başarılı olamaz!

Fenerbahçe'nin ne oynadığını ya da ne oynamaya çalıştığını anlayabilen beri gelsin. Savunma evlere şenlik. Yol geçen hanı gibi. Orta saha var mı, yok mu belli değil. Forvet için Semih Şentürk ismini yazmak yeterli herhalde. Taraftara saç baş yolduran, Daniel Guiza' yı kesemeyip yedek kulübesinin kıdemlisi olan nöbetçi golcü. Christoph Daum bahanesi de olmamasına rağmen onda yine tık yok. Artık bol keseden atıp konuşmak yerine sahada daha faydalı olması gerekiyor.

Christoph Daum' un iki eski takımının mücadelesinde Alman ekibi sahanın tek hakimiydi. Attıklarından daha fazlasını kaçırdılar. Önder Turacı, Fabio Bilica ve İlhan Eker öyle hatalar yaptılar ki acemiler mangası gibiydiler. Kademe anlayışından tutun birbirlerine uyuma kadar, sanki farklı dünyaların insanlarıydılar. Hele Brezilyalı o kadar kötüydü ki, Diego Lugano da gelse bu defansı kurtaramaz.

Diğer taraftan bakıldığında bu takımın son dakikada şampiyonluğu kaçıran kadrodan tek farkı Miroslav Stoch. Sahada göze batan, top taşıyan, bir şeyler yapmak için çırpınan da bu futbolcuydu. Onun dışındakiler geçen seneye göre de daha kötü bir görüntü çizdiler. 10 gün sonra oynanacak Young Boys maçı bu futbolla zor geçeceğe benziyor. Her ne kadar Aykut hoca kağıt üzerinde en kolay kurayı çektik dese de, sinyaller hiç de güzel değil. Takımını acilen toparlamalı. 5. golden sonra gözlerini kapatarak verdiği görüntü devam ederse bu da çok zor.

Bu kötü takımın müsebbiblerinden biri de yönetim. Takımın eksik yerleri yıllardır belli olduğu halde hala transfer yapacağız diye çırpınıp duruyorlar. Daldan dala konup, bir o futbolcuya, bir bu futbolcuya takılıyorlar. Olmayınca da menajerlerin önerdiği, takımın kimyasına uymayan, transfer yapmış olmak için, çokça paralar vererek alınan futbolcular geliyor kulübe. Sonra da koskoca Fenerbahçe, sıradan bir takım karşısında böyle 5' lik oluveriyor.

MEHMET ILGAZ

mehmet [email protected]

19.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe bu futbolla başarılı olamaz!

  G.Saray'da huzur ve umut var

  Kocaman: Bu oyun bize hiç yakışmadı

  Trabzonspor'un Hollanda kampı neşe içinde geçiyor

  Yönetimden Daum'a “sus” uyarısı

  Mourinho Kenyalı din adamlarından yardım istedi

  Antalyaspor Tita'yı bir sezon daha kiraladı

  Boğaz Yüzme Yarışını Hasan Musluoğlu kazandı

  A millî erkek voleybolcular Avrupa ligini 3. bitirdi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.