26 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Türk doktorlar Tanzanya’da

Ege Sağlık Derneği’nin öncülüğünde Başbakanlığa bağlı TİKA’nın katkılarıyla Tanzanya’ya 3. kez sağlık hizmeti götürecek 20 Türk doktor Tanzanya’ya ulaştı.


Sokak çocuklarına ‘şefkat eli’

Adana Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ‘’Şefkat Eli’’ projesi ile, sokakta çalışan ve dezavantajlı ç

İnternete polis takibine tepki

Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Hatice Saadet Kalyoncu, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde ‘’IP Takip Merkezi’’ kurulması yönündeki çalışm


  AB için medya kampanyası

Avrupa Birliği Genel Sekreterliği, toplumun AB ile ilgili merak ettiği soruları cevaplamak amacıyla bir “yerel medya” kampanyası başlattı.


  Cameron, bugün Türkiye’ye geliyor

İNGİLTERE'NİN yeni Başbakanı David Cameron, iki günlük resmi ziyarette bulunmak üzere bugün Türkiye’ye geliyor.


  Devlet kadrolarına yeni atamalar yapıldı

KADININ Statüsü Genel Müdür Yardımcılığına Fatma Karakoç atandı.


  12,5 ton kâğıt tasarrufu sağlanacak

ÇEVRE ve Orman Bakanlığınca çevre izinlerinin tek bir elden ve elektronik ortamda verilmesiyle hem izinlerin verilme süresi kısalacak hem de yaklaşık 12,5 ton kâğıttan tasarruf edilecek.


  Çiftçi hayal kırıklığı yaşıyor

TÜRKİYE'NİN en fazla tahıl üretiminin yapıldığı iller arasında yer alan Yozgat’ta hasat döneminin sonuna gelinirken, aşırı ve zamansız yağışların neden olduğu zararlarla birlikte, pas hastalığı, süne, kımıl, fare gibi zararlıların yarattığı ürün kaybı, beklenenin altında da olsa ürün alabilen çiftçiyi tebessüm ettiriyor.


  YOLLAR YİNE KAN GÖLÜ

Yurdun çeşitli yerlerinde dün meydana gelen trafik kazalarında birçok kişi ölürken birçok kişi de yaralandı. Rize’deki kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı, Uşak’ta 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı, İzmir’de 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı, Tekirdağ’da 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı, Seydişehir’de 2 kişi öldü.


  Bazı hakim subayların görev yerleri değiştirildi

BazI bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlandı. Milli Savunma Bakanlığının atama kararnamesiyle bazı hakim subayların görev yerleri değiştirildi.


  Taş atan çocuklar ile ilgili kanun yürürlüğe girdi

Kamuoyunda ‘’taş atan çocuklar’’ olarak bilinen çocukları da kapsayan, 6008 Sayılı ‘’Terörle Mücadele Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’’, Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanarak, yürürlüğe girdi.


  Yeni eve taşınırken dikkat

TamamlanmasIna rağmen mesken ruhsatı alınmadığı için sistemde ‘’arsa ya da inşaat’’ olarak görünen binalara taşınanların adres kayıtlarının yapılamadığı bildirildi. Melikgazi İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Bozkurt, vatandaşların adres değişikliklerini kanunen 20 iş günü içinde taşındıkları ilçe nüfus müdürlüklerine bildirmeleri gerektiğini hatırlattı. Bozkurt, beyan edilen adresin sistemde ‘’arsa ya da inşaat’’ olarak görünmesi halinde ise kayıt yapılamadığına dikkati çekerek, şu bilgileri verdi: ‘’Müteahhit binayı tamamlıyor ancak mesken ruhsatını almadan evi sahibine teslim ediyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.