30 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Süper Kupayı almak istiyoruz

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezon öncesi yaptıkları antrenmanlar ve çalışmaların genel olarak iyi geçtiğini söyledi.

Güneş, Hollanda kampının son gününde yaptığı değerlendirmede, takım olarak iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını belirterek, ‘’Bu zamana kadar yapılan antrenmanlar ve çalışmalar genel olarak iyiydi. Müsabakalar da artılar, eksiler vardı ama bunlar değerlendirilebilecek olan şeyler’’ dedi.

Önceki gün 10 kazandıkları Fortuna Sittard maçında konsantre olamadıklarını ifade eden Güneş, ‘’Oyun akıcılığı yoktu. 10 kişi oynadığımız zaman da takım halinde oynadığımız zaman da aynıydı. Hücumda pres anlayışımızı ortaya koyamadık. Kırmızı kart gören Teofilo’nun yanlışı vardı. Bunların hepsi konuşulabilir ama Sittard maçının değerlendirmesini yaparsam kampın bütününü bozmuş olurum. Alanzinho’nun, Onur’un Teofilo’nun yaptıklarının hiçbiri doğru değil. Ben de dahil herkes cezaya tabidir ve alacaktır’’ diye konuştu.

Güneş, Bursaspor ile yapacakları Süper Kupa maçına takımın hazır olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine, şunları söyledi: ‘’Bursaspor maçına elimizdeki oyuncularımızla en iyi şekilde çıkaracağız. Çünkü o maçın önemi ve resmiyeti var. Oynadığımız hazırlık maçlarını kaybetsek de, kazansak da hiç bir önemi yok. Ama Bursaspor maçının önemi var. Takımı bu maçta daha iyi göreceğiz. Hem kazanmak hem de takımın lige ne kadar hazır olduğunu görmek istiyoruz.’’

Forvet transferi konusunda arayışlarının sürdüğünü ancak henüz böyle birşeyin gerçekleşmediğini belirten Güneş, ‘’Olmayan şeyi konuşarak gündem oluşturmak istemediğim için ben diyorum ki; benim gündemimde böyle birşey yok. Şu anda gündemde olsa ne olur yani, ama tabi her iş takip ediliyor. Transfer orta saha olabilir, forvet olabilir. Bunlar var ama alındıktan sonra ben bunları değerlendirebilirim’’ dedi.

30.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  KOCAMAN: ŞANSLIYDIK

  Süper Kupayı almak istiyoruz

  Arjantinli Nunez, Bursa’nın gündeminde

  Beckham, Ağustos'ta sahalara geri dönüyor

  Altın madalya stresimi azalttı

  Blackbourn, Grella’yı Galatasaray’a satabilir

  Ali Sami Yen anıldı

  Rövanş biletleri satışta

  Buca'da kombine beklentisi

  TFF 2. Lig’de fikstür çekildi

  Kocasinan'da geri sayım

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.