30 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Arjantinli Nunez, Bursa’nın gündeminde

BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transfer çalışmaları çerçevesinde 25 yaşındaki Arjantinli Leonel Nunez’in de ilgilendikleri oyuncular arasında olduğunu, ancak şu an net bir şeyin bulunmadığını söyledi.

Sağlam, yeni sezon için transfer çalışmalarının devam ettiğini, kısa bir süre içinde bu konuyu bitirmek istediklerini söyledi. Arjantin ekibi Independiente’de forma giyen 25 yaşındaki golcü Leonel Nunez ile ilgili soruya Sağlam, ‘’Arjantinli Nunez de ilgilendiğimiz oyuncular arasında ama şu anda net bir şey yok’’ cevabını verdi. Sağlam, Arjantinli futbolcu Insua’nın sakatlığıyla ilgili bir soruyu ise ‘’Insua, kampta sakatlandı. Bu bizim için sıkıntılı bir durum. 1-2 hafta bizimle olamayacak. Ancak, bunu telafi edecek oyuncu kadromuz var. Insua kaliteli bir oyuncu ama diğer oyuncularımız da kaliteli’’ diye cevapladı.

FORMALAR TANITILDI

Bursaspor’a Puma tarafından hazırlanan takım ve taraftar formaları tanıtıldı. Uludağ Üniversitesi (UÜ) Görükle Yerleşkesi’ndeki Holiday Inn Otel’in havuz başında gerçekleşen tanıtım törenine Bursaspor Mali Asbaşkanı Mustafa Yedikardeş, yöneticiler, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yardımcıları, futbolcular ve taraftar gruplarının liderleri katıldı. Puma Türkiye Genel Müdürü İdris Onan, yaptığı konuşmada, sponsorluğunu yaptıkları Bursaspor’un Turkcell Süper Lig’de şampiyonluğu kazanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ve gururlandırdığını söyledi.

30.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  KOCAMAN: ŞANSLIYDIK

  Süper Kupayı almak istiyoruz

  Arjantinli Nunez, Bursa’nın gündeminde

  Beckham, Ağustos'ta sahalara geri dönüyor

  Altın madalya stresimi azalttı

  Blackbourn, Grella’yı Galatasaray’a satabilir

  Ali Sami Yen anıldı

  Rövanş biletleri satışta

  Buca'da kombine beklentisi

  TFF 2. Lig’de fikstür çekildi

  Kocasinan'da geri sayım

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.