01 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Fener iki yabancı alacak

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ‘’Taraftarımızın da vereceği büyük destekle sezonu şampiyon olarak tamamlayacağımıza inanıyoruz’’ dedi.

Fenerbahçe Kulübü’nün aylık resmî yayın organı Fenerbahçe dergisinin Ağustos sayısında ‘’Günlük değil geleceğe dönük bir vizyon’’ başlığı altındaki yazısıyla sarılacivertli camiaya seslenen Aziz Yıldırım, futbolda yeni bir sezona başlamanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, ‘’Her sezon olduğu gibi Fenerbahçemiz bu sezon da şampiyonluk için yarışacak. Taraftarımızın da vereceği büyük destekle sezonu şampiyon olarak tamamlayacağımıza inanıyoruz’’ şeklinde görüşlerini aktardı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın geçen sezon sportif direktör olarak takip ettiği ve alınmasının kendilerine yarar sağlayacağını rapor ettiği futbolcuları kulübe katmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirten başkan Yıldırım, şunları kaydetti: ‘’Son olarak Fransız Nancy kulübünden Senegal asıllı Fransız futbolcu Issiar Dia’yı kadromuza kattık. Son derece süratli bir sağ kanat oyuncusu olan Dia’nın da takımımıza büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Transfer sezonu kapanmadan ihtiyacımız olan bölgelere yeni takviyeler yapacağız. Bu bağlamda bir ya da iki yabancı oyuncu transferimiz daha olacak.’’

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün faaliyet gösterdiği amatör branşlar hakkında da detaylı bilgi verirken, amaçlarının artık Avrupa kupalarında başarıyı yakalamak olduğunun altını çizdi. Yıldırım, ‘’Bu yıl da amatör şubelerimizde geçen yıl olduğu gibi tüm branşlarda şampiyonluk hedefliyoruz. Ancak bu kez amacımız Avrupa’da da camiamıza tarihi başarılar yaşatmak. Bu amaçla amatör şubelerde son derece önemli transfer çalışmaları ve yatırımlar gerçekleştiriyoruz’’ dedi.

01.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzonspor, bu sezon beklentileri karşılayacak

  Rijkaard’la arenada şampiyon olacağız

  Fener iki yabancı alacak

  Beşiktaş, rövanşa hazırlanıyor

  Eskişehirspor Zapo için beklemede

  Robinho: Santos benim evim gibi

  Fabregas gitmiyor

  Dünya Basketbol Şampiyonası biletleri satış noktalarında

  Sivasspor göz doldurdu

  Kocasinan Yağlı Güreşleri bugün

  Pemra ve Çağla rakiplerini övdü Pemra ve Çağla rakiplerini övdü

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.