05 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Niang Fener’i istiyor, Marsilya bırakmıyor

Fenerbahçe’nİn transfer etmek istediği oyuncular arasında adı geçen Marsilya’nın Senegalli forveti Mamadou Niang, Fenerbahçe’de forma giymek istediğini söyledi.

Niang, Fransız L’Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, ‘’Kariyerim için bu tercihi yaptım. Bir haftadır ortada böyle bir şey var. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, Issiar Dia bana Fenerbahçe’nin tesislerinin mükemmel, kadrosunun kaliteli olduğunu söyledi’’ dedi. Marsilyalı yöneticilerin ayrılma kararına saygı göstermesi gerektiğini ifade eden Niang, ‘’Marsilya’ya borcumu ödedim. Her zaman elimden gelenin en iyisini yaptım. Takıma her şeyimi, ruhumu ve kalbimi verdim’’ diye konuştu. Kulübüyle arasında çekişme olmadığını ve son birkaç günde midesindeki rahatsızlık sebebiyle antrenmanlara katılmadığını belirten Niang, ‘’Ayrılana kadar Marsilyalı olacağım. Gidersem kalbimin yarısı burada kalacak, ölene kadar. Futbolu bıraktığımda da gelip burada yaşayacağım’’ dedi.

“LİG ÖNCESİ GÖNDEREMEYİZ”

Marsilya Başkanı Jean-Claude Dassier, AFP’ye yaptığı açıklamada, ‘’Niang, bize ayrılmak istediğini bildirdi. Ancak sözleşmesi 2014 yılına kadar devam ediyor. Sözleşme imzaladığınızda şartlarını yerine getirmelisiniz’’ dedi. Dassier, ‘’Niang’ın gitmek istemesini anlayabiliyorum. Ancak ligin başlamasına 4 gün kala Niang’in takımdan ayrılması kesinlikle söz konusu değil. Bu ciddi bir yaklaşım değil’’ diye konuştu.

05.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Cimbom, Belgrad’da ilk galibiyet peşinde

  Beşiktaş, taraftarı önünde turlayacak

  Niang Fener’i istiyor, Marsilya bırakmıyor

  Amatör sporlar revaçta

  Şok! Sivok 6 ay yok

  Casillas: Hepimiz yaşlanıyoruz, Raul ve Guti’nin ayrılması tuhaf

  Zenit’ten Alves için 22 milyon euro

  Carlo Ancelotti Benayoun’u övdü

  Hiddink Türkiye’de

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.