07 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Üç kolay bir zor kur’a

Avrupa ligi play-off turunda F. Bahçe Yunan Paok,Trabzonspor İngiliz devi Liverpool ile eşleşti. G. Saray ve Beşiktaş'a ise kolay rakipler çıktı.

GALATASARAY - KARPATY LVIV

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, Ukrayna’nın Karpaty Lviv takımıyla eşleşti. Bir önceki turda Belgrad takımını deplasmanda farklı mağlup ederek elemeyi başaran sarı-kırmızılılar, Karpaty Lviv karşısında ilk maçı 19 Ağustos’ta İstanbul’da Ali Sami Yen Stadında oynayacak. Rövanş karşılaşması ise 26 Ağustos’ta Ukrayna’da oynanacak. Turu geçecek takım UEFA Avrupa Ligi’nde grup maçlarında mücadele edecek.

PAOK FC - FENERBAHÇE

ŞAMPİYONLAR Ligi'nde Young Boys'a elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Fenerbahçe, Yunanistan’ın PAOK takımıyla eşleşti. İki takım arasındaki ilk maç 19 Ağustos’ta Selanik’te oynanacak. Rövanş karşılaşması ise 26 Ağustos’ta Saraçoğlu'nda.

BEŞİKTAŞ - HJK HELSİNKİ

ÇEK Cumhuriyeti'nden Plzen takımını eleyen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, Finlandiya’nın HJK Helsinki takımıyla eşleşti. Taraflar arasındaki ilk maç, 19 Ağustos’ta İstanbul’da İnönü Stadında, rövanş karşılaşması ise 26 Ağustos’ta Finlandiya’da oynanacak.

LİVERPOOL - TRABZONSPOR

TÜRKİYE Kupası galibi olarak UEFA Avrupa Ligi'nde oynamaya hak kazanan Trabzonspor ise, play-off turunda, İngiliz devi Liverpool takımıyla eşleşti. Trabzonspor ile Liverpool arasındaki ilk maç 19 Ağustos’ta Liverpool’da, rövanş ise 26 Ağustos’ta Trabzon’da oynanacak.

Kadrosunda dünyaca ünlü birçok oyuncuyu bulunduran Liverpool, UEFA Avrupa Ligi'ndeki takımlar arasında puanı en yüksek olan ekip olarak dikkati çekiyor.

07.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Üç kolay bir zor kur’a

  En süper kİm?

  ARDA: FENER’E ÜZÜLDÜK

  Cimbom telâfi etti

  Daha iyi olacağız

  SIVOK’TAN SONRA ŞİMDİ DE TORAMAN

  Eroğlu’na büyük onur

  Slovak Sestak Ankaragücü’nde

  Fransa Ligue 1 start alıyor

  Guiza’nın yerine Colunga

  Young Boys, Tottenham ile eşleşti

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.