07 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

En süper kİm?

Futbolda 2009-2010 sezonu Süper Lig şampiyonu Bursaspor ile Türkiye Kupası sahibi Trabzonspor, TFF Süper Kupa maçında bu akşam İstanbul’da karşı karşıya gelecek.

Olimpiyat Stadı’nda oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Müsabaka ATV’den naklen ekrana gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2006 yılından bu yana düzenlenen ve eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında oynanan, Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlarını karşı karşıya getiren dev organizasyonda bu yıl ilk kez iki Anadolu takımı karşı karşıya gelecek. Kupayı şimdiye dek Fenerbahçe 2, Beşiktaş ve Galatasaray da birer kez kazandı.

TFF Süper Kupa maçı için İETT, Olimpiyat Stadı’na otobüs seferleri düzenleyecek. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, saat 12.00’den itibaren başlayacak seferlerde otobüsler, Trabzonspor taraftarları için Eminönü, Mecidiyeköy ve Yenibosna’dan, Bursaspor taraftarları için de Yenikapı’dan düzenli olarak kalkış yapacak.

MAÇ ÖNCESİ FAALİYET

TFF Süper Kupa maçı öncesi yapılacak açılış seremonisinde futbolseverler keyifli anlar yaşayacak. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, TFF Süper Kupa, sponsorları TTNet, Anadolujet, Acıbadem Sağlık Grubu ve Carlsberg tarafından yapılacak maç öncesi gösteriler ve sürprizler ile futbolseverler için bir şölene dönüşecek. Süper Kupa 2010’un açılış seremonisinde 125 kişi görev alacak. Seremonide iki takımın oyuncularına Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan küçük futbolseverler eşlik edecek. TFF Futbol Geliştirme Merkezi Futbol Okulu öğrencilerinin yapacağı bayrak gösterisinin yanı sıra kupa töreninde de konfeti şov yapılacak.

07.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Üç kolay bir zor kur’a

  En süper kİm?

  ARDA: FENER’E ÜZÜLDÜK

  Cimbom telâfi etti

  Daha iyi olacağız

  SIVOK’TAN SONRA ŞİMDİ DE TORAMAN

  Eroğlu’na büyük onur

  Slovak Sestak Ankaragücü’nde

  Fransa Ligue 1 start alıyor

  Guiza’nın yerine Colunga

  Young Boys, Tottenham ile eşleşti

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.