08 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

HAKAN: Kendime güvenim geldi

BEŞİKTAŞ'IN kalecisi Hakan Arıkan, sezon başındaki formunu, kendine güveninin geri gelmesine bağladı.

Rüştü Reçber’in sakatlığı nedeniyle sezon başında kaleyi koruyan ve UEFA Avrupa Ligi’nde özellikle Viktoria Plzen ile yapılan 3. ön eleme turu maçlarındaki performansıyla göz dolduran Hakan Arıkan, siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Sezon başındaki formuyla (A) Millî Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink tarafından Romanya ile 11 Ağustos’ta yapılacak özel maçın aday kadrosuna da dâvet edilen Hakan, ‘’Güven sorunu yaşamadığım ve kendimi saha içinde rahat hissettiğim için performansımı bu seviyeye getirebildim’’ diye görüşlerini aktardı.

PSİKOLOJİK DESTEK ALDIM

Futbol kariyerinin en önemli gecelerinden birini İngiltere’de yaşadığını anlatan Hakan, siyahbeyazlı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’a deplasmanda 80 yenildiği tarihi maçın ardından hayatının çok zor geçtiğini söyledi. Hakan Arıkan, şunları kaydetti: ‘’Psikolojik profesyonel destek aldım o dönemlerde. Ancak ne var ki benim adıma çok iyi bir tecrübe oldu. Sadece çalıştım, performansımın üstüne ne kadar ekleyebilirim diye düşündüm ve işime konsantre oldum. O gecenin bana faturası çok ağır oldu. Bu şanssız gecenin tek gece olarak yaşanması benim için çok faydalı oldu. Birçok maçta böyle bir performans sergileseydim eğer tamiri çok daha zor olurdu. Bir maçta böylesine büyük bir çöküş beni kendime getirdi açıkçası.’’

BÜYÜK BEKLENTİ VAR

Hakan, yeni sezon başladığında saha içinde kendisine güveninin geldiğini anlattı. Başarılı file bekçisi, ‘’Güven sorunu yaşamadığım ve kendimi saha içinde rahat hissettiğim için performansımı bu seviyeye getirebildim. Yönetimimizin ve taraftarlarımızın yeni

sezona dair büyük beklentileri var. Ümraniye’de bizler de bu beklentilerin içinde buluyoruz kendimizi. Çok güzel günler bizleri bekliyor. Beklentilerin farkındayız ve en önemlisi biz de kendimizi o beklentinin içinde hissediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Yeni sezon öncesi siyahbeyazlı taraftarlara seslenen Hakan Arıkan, ‘’Viktoria Plzen maçında inanılmaz bir orkestra vardı İnönü Stadı’nda. Böyle bir destek ile saha içinde olmak insanın güveninin artmasına neden oluyor. Bu destek sürdüğü sürece çok güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyorum’’ diye konuştu.

08.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  HAKAN: Kendime güvenim geldi

  Kara Kartal, Villarreal önünde

  Sercan Yıldırım’a teklif yok

  Fener, Stoch ve Dia’sız çalıştı

  Süper Ligde ilk hafta programı açıklandı

  Hakan Şükür Stadı açılıyor

  Millîler toplanıyor

  Trabzon'a Brezilyalı forvet

  “Şenol Güneş, Liverpool’un sonunu hazırlıyor”

  Elmalı’da güreş zamanı

  Bucalı Manucho iddialı konuştu

  İlk Fair Play müzesi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.