08 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Fener, Stoch ve Dia’sız çalıştı

FENERBAHÇE, Süper Lig’in ilk haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sarılacivertli takım, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı olarak çalıştı. Aşırı sıcak havada gerçekleştirilen antrenmana, Young Boys maçında sağ ayak bileğine darbe alan ve ağrıları bulunan Gökhan Ünal, sağ arka adalesinde sertleşme bulunan Gökhan Gönül, sol ayak bileğinin tedavisi süren İlhan Eker ile önceki günkü antrenmanda sağ dizine darbe alan ve ağrıları bulunan Volkan Babacan’ın çıkmadığı bildirildi. Bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüğü, sağ arka adalesinde yırtık bulunan Berk’in ise salonda ve sahada bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladığı, milli takımlarında bulunan Stoch ve Dia’nın da çalışmada yer almadığı açıklandı.

Bu arada, antrenman öncesi Lugano, Alex, Caner, Semih, Önder, Uğur Boral, Gökay, Okan ve Hasan’ın, kondisyoner Alper Aşçı yönetiminde, tesislerdeki salonda 45 dakika süreyle fitness çalışması gerçekleştirdiği duyuruldu. Öte yandan, havanın aşırı sıcak olması sebebiyle, saat 18.00’de yapılması planlanan günün ikinci antrenmanının iptal edildiği kaydedildi. Bugünü izinli geçirecek olan Fenerbahçeli futbolcular, hazırlıklarına 9 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

08.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  HAKAN: Kendime güvenim geldi

  Kara Kartal, Villarreal önünde

  Sercan Yıldırım’a teklif yok

  Fener, Stoch ve Dia’sız çalıştı

  Süper Ligde ilk hafta programı açıklandı

  Hakan Şükür Stadı açılıyor

  Millîler toplanıyor

  Trabzon'a Brezilyalı forvet

  “Şenol Güneş, Liverpool’un sonunu hazırlıyor”

  Elmalı’da güreş zamanı

  Bucalı Manucho iddialı konuştu

  İlk Fair Play müzesi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.