19 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

UEFA'da zafer gecemiz olsun

FENERBAHÇE ile Yunanistan'ın PAOK takımları, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bugün Selanik'te karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'nin işi zor

Toumba Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak maçı Alman hakem Manuel Grafe yönetecek. D Smart'tan yayınlanacak karşılaşmanın rövanşı 26 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynanacak ve kupada gruplara kalacak ekip belli olacak. Fenerbahçe, rakibi karşısında 19. kez UEFA organizasyonunda yer almak için mücadele verecek. Geçen sezona kadar UEFA Kupası adıyla düzenlenen organizasyonda bugüne dek 66 maça çıkan sarı-lacivertli ekip 25 galibiyet, 13 beraberlik ve 28 yenilgi aldı. Rakiplerinin filelerini 92 kez havalandıran sarı lacivertliler, kalesinde 54 maçta 101 gol gördü.

En rahat Galatasaray

GALATASARAY ile Ukrayna'nın Karpaty takımları, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bugün İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek. Karşılaşmanın rövanşı 26 Ağustos Perşembe günü Ukrayna'nın Lviv kentinde oynanacak ve kupada gruplara kalacak ekip belli olacak. UEFA Kupası'ndaki ilk karşılaşmasını 1975-76 sezonunda Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla 1. turda eşleşerek yapan Galatasaray, sahaya çıktığı 69 mücadelede 29 galibiyet, 20 beraberlik, 20 yenilgi alırken, rakip fileleri toplam 113 kez havalandırdı ve kalesinde 88 gol gördü.

Trabzon korkmuyor

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bugün İngiltere'nin Liverpool takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa Kupaları'ndaki 83. maçına çıkacak. Ünlü Anfield Road Stadında saat 21.45'te başlayacak karşılaşma D Smart'tan naklen yayınlanacak. Bordo-mavililer, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 20 maç, adı UEFA Kupası'ndan UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilen organizasyonda 42 maç, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 maç ve UEFA Intertoto Kupası'nda ise 8 maç oynadı. Karadeniz ekibi, Avrupa kupalarında yaptığı 82 maçta, 32 galibiyet, 32 yenilgi ve 18 beraberlik aldı.

19.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş gruplara kalır

  Kartal'ın Avrupa'daki ‘reklâm yüzü’ oldular

  UEFA'da zafer gecemiz olsun

  Mourinho: Mesut'u kaçırmak istemedim

  Hercules Guiza için 4 milyon avro teklif etti

  Kayseri'de 11 Türk oyuncu Almanya doğumlu

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.