03 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Dev yük gemisi Boğazdan geçti

İstanbul Boğazı’ndan 315 metre uzunluğunda yük gemisi geçti. Bugüne kadar Boğaz’ı geçen en uzun yük gemisi olan Bahama bayraklı “V. Kerkis” adlı gemiye iki büyük römorkör eşlik etti.


Dünyadaki arı ölümleri Türkiye’de incelenecek

SON yıllarda dünyanın çeşitli bölgelerinde görülen toplu arı ölümleri, Hacettepe Üniversitesinde düzenlenecek toplantıda masaya yatırılacak. Bir çok ü

‘Akıllı Kart’ta nano güvenlik

NÜFUS cüzdanı yerine geçecek olan ‘Akıllı Kart’lar olağanüstü güvenlik tedbirleriyle donatıldı. Kişiye özel parmak izinin yer alacağı kartlara şimdi d


  Yaban koyunlarına aşıyla koruma

TÜRKİYE'DE Konya Bozdağ’da koruma altında olan, Karaman ve Nallıhan’da tabiî hayata bırakılan Anadolu yaban koyunlarının hastalıklar sebebiyle azalan sayısı aşılarla yeniden arttırılacak.


  Aç ayı, fabrikayı bastı

RUSYA'NIN Sverdlovsk bölgesinde aç kalan ayı, yiyecek bulmak için bir fabrikanın kantinini tercih etti. Yerel “Troy Den” gazetesi, Tizol fabrikasının kantinine giren ayıya acıyan aşçıların hayvana yiyecek attıklarını, daha sonra bekçilerle polise haber verdiklerini yazdı.


  Baz istasyonlarında artık halkın duyarlılığı gözetilecek

TÜKETİCİ Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, Ankara İnsan Hakları Kurulu’nun ‘’baz istasyonlarının kuruluşu aşamasında halkın duyarlılığının gözönüne alınacağı’’ yönünde karar aldığını belirterek, bunun, baz istasyonları konusunda bütün Türkiye’ye ‘’örnek olacak’’ bir karar olduğunu kaydetti.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.