03 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Yavaş ilerleyen bir tsunami

Pakistan’ın 4’te birini etkileyen felâketin boyutu büyüyor. Türk Kızılayı ve Türk kuruluşları, Pakistanlıların yaralarını sarmaya yardımcı oluyor. Pakistanlı yetkililer seli, “Yavaş ilerleyen bir tsunami” diye tanımlıyor. Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, toplanan yardımları Pakistan’a ulaştırdı.


BU KAREDE TÜRKİYE NİYE YOK?

Filistin'le İsrail arasında dün başlayan doğrudan barış görüşmeleri öncesinde kurulan ortak masaya Türkiye çağrılmadı. Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Müb

Hamas, saldırıyı üstlendi

FİLİSTİN ile İsrail arasında dün başlayan doğrudan barış görüşmeleri öncesinde işgal altındaki Batı Şeria’da son üç gün içinde düzenlenen ikinci saldı


  Deniz haydutluğu küreset tehdit

ADEN Körfezi, Somali açıkları ile Arap Denizi ve mücavir bölgelerinde korsanlara karşı mücadele için oluşturulan Birleşik Görev Gücünün (CTF-151) Komutanı Tümamiral Sinan Ertuğrul, özellikle son birkaç yılda artan deniz haydutluğunun sadece bölgesel değil, küresel ekonomiyi, deniz ve seyrüsefer güvenliğini ciddî şekilde tehdit ettiğini belirtti.


  İspanya’da işsizlik artıyor

İSPANYA'DA son 4 aydır düşen işsizlik Ağustos ayında yeniden artış gösterdi. Çalışma ve Göçmen Bakanlığı’ndan yapılan açıklamalarda, işsizliğin Ağustos ayında yüzde 1,5 artış gösterdiği, işsiz sayısının 61 bin 83 arttığı belirtildi.


  Dinî törende bombalı saldırı

PAKİSTAN'IN doğusundaki Lahor şehrinde Şiilerin düzenlediği dini geçit töreni sırasında 3 bombayla düzenlenen saldırılarda 31 kişi öldü, 281 kişi de yaralandı.


  Ramazan yakınlaştırıyor

ALMANYA İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, üyesi olduğu Hıristiyan Demokrat Birlik (CDU) partisinin Berlin eyalet teşkilatı tarafından verilen iftara katıldı.


  162 metrede Azerî bayrağı

AZERBAYCAN'IN başşehri Bakü’de, dünyanın en yüksek bayrak direğine, düzenlenen törenle Azerbaycan bayrağı çekildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.