03 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

2012'NİN İLK RESMİ SINAVI

(A) Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde (A) Grubu'ndaki ilk maçında bugün deplasmanda Kazakistan ile karşılaşacak. Başkent Astana'daki Astana Arena'da TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Istvan Vad yönetecek.


TÜRK SEYİRCİLER SALONLARI DOLDURDU

BU yılın en büyük basketbol organizasyonu olan 2010 FIBA Dünya Şampiyonası, Türkiye’nin evsahipliğinde 4 şehirde oynanan maçlarla devam ederken, dünya

Derbi biletleri satışa çıktı

SPOR Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 5. haftada oynanacak derbi maçta ev sahibi Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan biletler, kongre


  Makakula gollerine Manisa'da devam edecek

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'un birinci transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Ariza Makukula, Ege temsilcisinin 25. yabancı futbolcusu olarak kayıtlara geçti.


  Erkek Voleybol Milli Takımı Yunanistan'a hazırlanıyor

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2011 Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri play-off karşılaşmasında 5 Eylül Pazar günü Yunanistan'ı konuk edecek.


  Fatih Tekke salonda tek başına çalıştı

Beşiktaş, gelecek hafta sonu Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti.


  G.Saray'ın resmî sitesini 1 milyon kişi tıkladı

GALATASARAY'DA Emiliano Insua ve Svjezdan Misimovic transferleri, kulübün resmi internet sitesini de ziyaretçi rekoruna taşıdı.


  NADAL'IN ÖZEL SAATİ ÇALINDI

İSPANYOL tenisçi Rafael Nadal'ın değeri 300 bin avro olarak açıklanan, "Richard Mille" marka özel koleksiyon saatinin çalındığı açıklandı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.