09 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

İKİ KIŞLA İKİ TABLO

İstanbul'dan, askerliğini yapmakta olan oğlunun yemin törenine katılmak üzere İzmir'e giden Mustafa Kaya (50) ve eşi Oya Kaya (45), Ege Ordu Komutanlığına bağlı Narlıdere Muhabere Komutanlığının kapısından geri çevrildi.


Bir yıldır çocuklarını arıyorlar

Kayserİ’de 21 Eylül 2009’da Ramazan Bayramı’nın 2. günü kaybolan Ahmet Tuna ve Dilruba Tekin kardeşler ile Türkan Ay’ın aileleri, bayrama çocuklarının

Liderler, bayramı Ankara ve İstanbul’da geçirecek

LİDERLERİN Ramazan Bayramı programları da belli oldu.


  Mavi Marmara şehitleri anılacak

Fİlİstİn’e insanî yardım götüren Mavi Marmara gemisinde İsrail askerlerinin saldırısı sonucu şehit olan 9 kişi ile Afganistan’da düşen uçakta ölen iki kişi, bugün mezarları başında dualarla anılacak.


  ÖSYM’ye yeni şekil vereceğiz

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, gazetecilere KPSS VE YGS’de kopya iddialarını değerlendirirken, ‘’ÖSYM’nin yapısını yeniden ele alıp ona yeni bir şekil vermek için çalışmalarımızı başlattık’’ dedi.


  Şehit yakınları arefe gününden şehitlerine koştu

Şehit yakınları, arefe gününden şehitlerini ziyaret etmeye başladı.


  Batı Nil virüsü enfeksiyonu Türkiye’de

Sağlik Bakanlığı Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanı Mustafa Ertek, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde görülen Batı Nil Ateşi enfeksiyonu sebebiyle Türkiye’de toplam 5 ilden 7 vak'aya tanı konulduğunu ve hastalardan 3’ünün öldüğünü bildirdi.


  Erdoğan: Bedelli gündemimizde yok

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlik konusunda ‘’Bu konuda şu anda herhangi bir çalışma yok.


  Ergenekon’da 3 tahliye

İkıncı ‘’Ergenekon’’ dâvâsına bakan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Murat Çavdar, Zerrar Atik ve Fahri Süslü’nün tahliyesine karar verdi.


  40 günde 700 bin kişi nüfus cüzdanını değiştirdi

AKP Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, 40 gün önce 1 milyon 650 bin kişinin kimlik numarasının bulunmadığını belirterek, bu süre içerisinde 700 bin kişinin kimlik numarası edindiğini ifade etti.


  Asılsız ihbarlar 112 Acil Servis’e “imdat” dedirtiyor

İstanbul’da ‘’112 Acil Sağlık Hattı’’na günde gelen ortalama 80 bin ihbardan 70 bininin asılsız olması acil sağlık hizmetinin sunumunda sorunlara yol açtı.


  Galata Köprüsü 14 Eylül'de kapalı

Yeni Galata Köprüsü, 14 Eylülde trafiğe kapatılacak.


  Kaçakçılığa geçit yok

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Ağustos ayında yapılan operasyonlarda, 22 milyon 827 bin 234 TL değerinde uyuşturucu ve kaçak eşya ele geçirildi.


  Araç muayene randevuları e-Devlet'ten

Araç muayene randevuları, e-Devlet kapısından alınıyor. Türksat A.Ş’den yapılan yazılı açıklamaya göre, e-Devlet kapısı üzerinden verilen hizmetler gün geçtikçe artıyor.


  Bir astsubay intiharı daha

İzmir’in Gaziemir ilçesinde eşiyle tartışan astsubay, tabancayla başına ateş ederek intihar etti.


  Bu arınmışlık, Ramazan’dan sonra da devam etmeli

TRABZON İl Müftüsü Veysel Çakı, Ramazan ayının, nefsi terbiye etme, onu dizginleme ve günahlardan arınma mevsimi olduğunu belirterek, “Bu arınmışlığın Ramazan ayından sonra da devam etmesi çok önemlidir” dedi.


  ‘Şefkat Eli’ sokaktan kurtardı

ADANA Emniyet Müdürlüğünce yürütülen ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ‘’Şefkat Eli Projesi’’ ile sokakta çalışan çocuk sayısı azaldı.


  Bayram kutlaması için kiliseye pankart astılar

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşayan Hıristiyanlar kilise duvarına astıkları pankartla Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı. Şehrin en işlek caddesi olan Şehit Pamir Caddesi üzerindeki Hıristiyan Ortodoks Kilisesi cemaati vakfınca kilise duvarına asılan pankartta, “Tüm İslâm aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlarız” yazıldı.


  Tarım Kredi’den Pakistan’a 6 TIR gıda yardımı

SELDEN etkilenen Pakistan’a Türkiye’den yapılan yardım kervanına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri personeli yardıma muhtaç olan insanlar için 6 TIR’dan oluşan 120 ton gıdayı Türk Kızılayı ile işbirliği yaparak Pakistan’a gönderecek.


  Gazze’nin ekmeği Cansuyu’ndan

CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan boyunca Gazze’de her gün 3 bin 500 kişinin günlük ekmek ve gıda ihtiyacını karşıladı.


  Eğitim masrafları velileri düşündürüyor

DEMOKRAT Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Sekreteri İshak Çelebi, okul masraflarının bu yıl velileri daha da zorlayacağını söyledi.


  Kurtulduğuna sevinemedi




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.