11 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Şota: Kolay maç yok

KAYSERİSPOR teknik direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden bütün takımlar için kolay maç olmadığını ve hiç kimsenin herhangi bir maçı da 6 puanlık gibi değerlendirmemesi gerektiğini belirtti.

Şota, Süper Lig'in 4. haftasında oynayacakları maçın hem kendileri adına hem rakipleri Fenerbahçe adına kolay olmadığını aktararak, "Ligde kolay maç yok, zor geçecek Fenerbahçe maçını da kazanmak istiyoruz." dedi. Şota, takım olarak Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını dile getirerek, düşündükleri yeni oyun anlayışını 10 haftalık süreçte denediklerini ve sistemin takımda oturmasını sağladıklarını belirtti. Bunun gelecek haftalarda daha iyi olacağını aktaran Şota, "Rakibimiz güçlü ama biz de güçlüyüz. Bu maçı kazanabilecek durumdayız. Rakibimizin neler yapabileceğini biliyoruz. İyi hazırlandık. Rakibin önemli oyuncuları var. Bizim de var. Onun için bazı tedbirlerimiz olacak" dedi.

ÖNDER: F.BAHÇE'Yİ YENECEĞİZ

Fenerbahçe'den transfer edilen Önder Turacı, takıma çabuk uyum sağladığını ve Fenerbahçe karşısında takımının maçı kazanacağını ifade etti. Önder, bu maçta forma giyemeyecek olmasına rağmen takım arkadaşlarına da Fenerbahçe'deki bazı oyuncularla ilgili bilgiler vererek yardımcı olduğunu aktardı. Moritz, Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, 3 haftalık süreçte 7 puan topladıklarını belirtti.

11.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE DAHA İYİ OLACAK

  Beşiktaş evinde Ankaragücü'nü konuk ediyor

  F.Bahçe Kayseri'de 3 puan arıyor

  Bucaspor başkanı görevi bırakıyor

  Nadal yarı finalde

  Pekin-Paris Rallisi start aldı

  Lösemilileri sevindirdiler

  ALANZİHNO: ŞAMPİYONLUK İÇİN AZİM VE İNANCIMIZ VAR

  Şota: Kolay maç yok

  SÜPER LİGDE BU HAFTA

  SIRPLARI YENİN, TARİHE GEÇİN

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.