23 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Tek rakibimiz Fenerbahçe Ülker

BEKO Basketbol Ligi'nin şampiyon adayı Efes Pilsen, Merter Tesislerinde 2010-2011 sezonunu açtı. Yurtdışında bulunan kulüp başkanı Tuncay Özilhan, gönderdiği mesajda, ''İyi bir takım kurduk ve yeni bir antrenörümüz var.

Takımımızdan mutlak başarı bekliyorum. Özellikle bu sezon bütün şampiyonlukları ve kupaları kazanmalarını istiyorum'' ifadelerini kullandı. Yeni antrenör Hırvat Velimir Perasovic ise, ''Beklentilerin son derece yüksek olduğunun farkındayım. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için hepimiz elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Özellikle ULEB Avrupa Ligi'nde beklentilerin çok yüksek. Türkiye Ligi bu sezon çok daha heyecanlı ve iddialı geçecek'' diye konuştu. Perasoviç, şampiyonluk için Fenerbahçe Ülker'le çekişeceklerini söyledi.

Takım kaptanı Kerem Tunçeri, kendilerini zor bir sezonun beklediğini belirterek, ''Geçtiğimiz sezon hem seyircimizi hem de yönetimimizi mutlu edemedik. Hala bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Bu sezon iyi bir basketbolla hem Türkiye'yi hem de kulübümüzü mutlu etmek istiyoruz'' dedi. Ender Arslan da hedeflerinin her zaman en yukarısı olduğunu anlatarak, ''Bu sezon da bu hedefle başlıyoruz. Bu sezon her şeyin çok daha güzel olacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı. Ender, ligde en önemli rakiplerinin Fenerbahçe Ülker olacağını ama Galatasaray Cafe Crown ve Banvit'in de güçlü ekipler olduğunu, bu nedenle ligin zorlu geçeceğini de dile getirdi.

Sinan Güler ise Dünya Basketbol Şampiyonası'nın heyecanını hala üzerlerinden atamadıklarını belirterek, ''Ama olabildiğince çabuk antrenmanlarımıza başlayıp, takımın içerisine adapte olmamız gerektiğine inanıyorum. Ben heyecanlıyım, yeni bir oluşum var ve yeni bir hoca geldi. O yüzden güzel bir sezon olacağını düşünüyorum'' diye konuştu. Kerem Gönlüm de hedeflerinin büyük olduğunu dile getirerek, ''Bunun için gerekli adımlar atıldı. İnşallah çok fazla sıkıntı yaşamadan hedeflerimize doğru ilerleriz'' dedi. EROL DOYRAN [email protected]

23.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Yıldızların ‘rekor’ transfer ücretine sınırlama geliyor

  G.Saray'da yeni stat gezisi bugün

  Kasımpaşa-F.Bahçe maçı 50 lira

  “12 Dev Adam”primi bağışlayacak mı?

  Tek rakibimiz Fenerbahçe Ülker

  Trabzonspor'a 40 bin kişilik yeni stat yapılacak

  Sofuoğlu: Dünya Şampiyonu olarak geri döneceğim

  Eski hakem ABD'de 6 kilo eroinle yakalandı

  İtalya Serie A'da futbolcuların grevi askıda

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.