24 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

5 maçta 7 puan kabul edilemez

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig’de 5 maçta aldıkları 2’şer galibiyet ve mağlûbiyet ile 1 beraberlik sonucunda elde edilen 7 puanın Fenerbahçe için kabul edilebilir bir durum olmadığını söyledi.

Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan ‘’Teknik Analiz’’ programında soruları cevaplayan Kocaman, sarı-lacivertli ekibin ligin ilk 5 haftasında aldığı sonuçların rakamlarla ifade edilmesi üzerine, ‘’5 maç, 2 galibiyet, 2 mağlubiyet 1 beraberlik 7 puan, Fenerbahçe için tabi ki kabul edilebilir bir durum değil’’ dedi. Sezon başından bu yana hazırlık maçlarıyla birlikte 13 maç yaptıklarını, ortaya çıkan tablonun beklentisinin çok altında olduğunu belirten Kocaman, şöyle konuştu: ‘’Çok net olanı söyleyelim. 13 maç yaptık. 4’ü hazırlık maçıydı, 4’ü Avrupa kupalarında, 5 tane de ligde. 13 maçta takımımızın aldığı 6 mağlubiyet var yanılmıyorsam. Son Beşiktaş’tan yediğimiz golle yediğimiz gol sayısı da 20 oldu diye biliyorum. 13 maçta 20 gol, 6 mağlubiyet, 4 galibiyet yeterli değil. Her şeyden önce bırakın teknik sorumluluğu, teknik direktörlüğü, bir taraftar olarak ve sempatizan olarak dışarıdan baktığımızda yeterli bir tablo değil. Benim açımdan da biraz beklentimin, düşündüklerimin çok altında bir tablo. Böyle olmamalıydı. Ne futbolcu kalitemiz, ne bütün kulübün organizasyonu, evet sporda zaman zaman istenmeyen şeyler olabilir bunu bir tarafa koyalım ama burada olmaması gerekiyordu. Bu gerçekle karşı karşıyayız, bundan sonra nasıl hareket etmeliyiz, nereye doğru götürmeliyiz esas bunların planını programını yapmak zorundayız. Benim de öncelikle işim bu.’’

Fenerbahçe’den beklentilerin büyük olmasıyla ilgili bir soru üzerine Kocaman, ‘’Olumlu tarafından bakılırsa, başlarken şahsıma dönük bir güvenin ifadesiydi herhalde bu şekilde olması. Ama futbolun gerçekleri olarak baktığınız zaman da tabi ki kısa zamanda çok iş yapabilmek çok kolay bir şey değil. Oluyorsa da yanlıştır aslında’’ dedi.

24.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Mesut: Müslüman, Hıristiyan her oyuncu maç öncesi duâ ediyor

  5 maçta 7 puan kabul edilemez

  Lider Bursa, Buca’yı ağırlıyor

  Belediyeden Aslan’a gözdağı

  Umut: Teo attıkça takım rahatlıyor

  Panamalı Valdes millî patron oldu

  İnter, yine lider

  Mourinho istedi,çimler değiştirilecek

  Kartal’da Guti ve Nobre’ye özel tedâvi

  Ufuk takımla çalıştı Misimoviç dinlendi

  6. HAFTANIN PROGRAMI:

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.