26 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Sağlam: ilk defa 6'da 6 yaptık, çok mutluyum

SAHASINDA Bucaspor'u tek golle geçen Bursaspor'da oynanan oyundan çok elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Sadece 3 puana sevindik, sevinecek fazla zamanımız da yok.

Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü zorlu bir deplasman maçımız var" dedi. Yaşadıkları yoğun dönem içerisinde çok sık maç oynarken mücadele gücü üst düzey karşılaşmalar oynadıklarını belirten Sağlam, bu dönemi kayıpsız atlatmak için her karşılaşmada 5-6 oyuncuyu değiştirmek zorunda kaldıklarını söyledi. Yoğun mücadelede bu değişiklikleri yapmaları gerektiğini kaydeden Sağlam, şöyle devam etti:

ALDIĞIMIZ 3 PUAN ÇOK DEĞERLİ

"Buca maçında birçok oyuncumuz futbol hayatlarında ilk kez yan yana oynadılar. Birçok oyuncunun takıma yeni girmesi beraberinde bazı sıkıntıları getiriyor. Bizim bu dönemde özellikle ligde ne kadar az kayıpla geçersek kar saymaktan başka düşüncemiz yok. Bu maçta 'iyi oyun oldu, kötü oyun oynadık' değerlendirmelerine hiç girmeyeceğiz. Aldığımız 3 puanın değerine dikkat çekerek tadını çıkarıyoruz. Bursaspor tarihlinde ilk kez 6'da 6'ya ulaşmış bulunuyoruz. Tabii ki Gaziantepspor maçı henüz açıklanmadı. 15 puanla ligin lideriyiz, bir tane de sonucu beklenen maçımız var. Ligde kayıpsız devam ettiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum."

İNSİA İÇİN SABIRLI OLUNMALI

Maçta elde ettikleri 3 puanın sevincini yaşadıklarını; ancak bu sevinci fazla yaşamaya hakları olmadığına dikkat çeken Sağlam, Glasgow Rangers maçını düşündüklerini söyledi. Sağlam, gazetecilerin, "İnsia bekleneni veremedi" yönündeki değerlendirmesi karşısında, "Yeni bir ülkeye gelen oyuncuları hoş karşılamak lazım. Her oyuncu iyi oynamak ister. Bunu biz de taraftar da oyuncu da istiyor. Ülke olarak bu konuda biraz sabırsızız. Bu sabırsızlığın sıkıntısını da zaman zaman yaşıyoruz. Bu maçı kenara bırakıp Şampiyonlar Ligi'ndeki maçı düşünmek zorundayız. Çok zor bir 6 maçlık periyottan çıktık. Galatasaray, Sivasspor ve Gaziantepspor gibi bu ülkenin çok zor 3 deplasmanını kayıpsız atlattık. Bu sezon hangi şartlarda olursa olsun iyi mücadele edeceğiz." diye konuştu.

26.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Bursa rekorları altüst ediyor

  Sağlam: ilk defa 6'da 6 yaptık, çok mutluyum

  Ömer Erdoğan gönülleri fethetti

  Volkan: 3 yıllık özleme son vermek istiyoruz

  G.Saray 4'te 4 peşinde

  Kayseri, Trabzon önünde

  SÜPER LİG'DE BUGÜN

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.