29 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Alex: 100 gole 2 kaldı

FENERBAHÇE takım kaptanı Alex De Souza, medyada Galatasaray veya Beşiktaş'a gideceği yönündeki haberleri "komik" olarak değerlendirdi.

Sarı-lacivertli takımın Brezilyalı futbolcu, kritik süreçte Kasımpaşa'yı farklı mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Bu sezon deplasmanda kazanamadıklarını hatırlatan Alex, "Bu maç bizim için önemliydi. Bundan önce oynadığımız Kayserispor ve Trabzonspor deplasman maçlarını kazanamamıştık. Şimdi galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi.

BEN FENERBAHÇELİYİM

Bir gazetecinin Alex hakkında son haftalarda çıkan "Alex, Fenerbahçe'den ayrılıyor" şeklinde çıkan haberleri hatırlatarak, "Alex, Fenerbahçe'den kopuyor mu ?" sorusuna kaptan Alex, kendisinde böyle bir duygunun olmadığını belirterek, şöyle konuştu: "Geldiğim andan itibaren bir Brezilyalı futbolcu olarak, bir Brezilya vatandaşı olarak farklı bir ülkede, Türkiye'de, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olan Fenerbahçe'de başarılı yıllar geçirdim. Başarılı yıllarımı da güzel hatıralarla süslemeyi başardım. Bu yüzden de içimde herhangi bir burukluk ya da korku yok. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki ben artık sizden biri gibi hissediyorum kendimi, Türk gibi hissediyorum. Ve gerçekten sıkı bir Fenerbahçe taraftarıyım. Bugünlerde gazetelerde çıkan bir yazıyı okudum. Orada benim Galatasaray'a gidebileceğim, Beşiktaş'a gidebileceğim yönünde haberler vardı. Onlar benim gözümde gayet komik haberler. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki ben artık bir Fenerbahçe taraftarıyım. Buradan gittiğim zaman da burada olduğum zaman da sonuna kadar kalbim Fenerbahçe taraftarı ve Fenerbahçe camiasıyla, Kadıköy ile birlikte olacak.'' Alex, 98 gol olan sayısını 100 olarak tamamlamak istediğini sözlerine ekledi.

Niang Alex'i övdü

KASIMPAŞA karşılaşmasında 3 gol atanSenegalli futbolcu Niang, Alex ile ilgili bir soruya "Saha içinde bir sıkıntı yaşanıyorsa bu Alex'e bağlanmamalı. Takım halinde oynuyoruz. Eğer bir sıkıntı varsa bu takımın sıkıntısıdır. Saha içinda Alex'in tekniğine zekasına ihtiyacımız var" diye cevap verdi.

29.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  BURSA SİFTAH PEŞİNDE

  Alex: 100 gole 2 kaldı

  Türkiye Kupası kuraları yarın çekilecek

  F.Bahçe ve Beşiktaş bayanları karşı karşıya

  Kayserisporlu Cangele dizinden ameliyat oldu

  Högh'e geçmiş olsun mesajı

  Skor aldatmasın

  Alex durdu durdu K.Paşa'ya patladı

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  7. HAFTANIN PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.