29 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Skor aldatmasın

Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı takımlar adı ne olursa olsun hep ters gelirdi Fenerbahçe'ye. Kasımpaşa geçen sezon Kadıköy'de 3 attıkları rakibine kendi evinde de ecel terleri döktürmüştü.

Bu sezon ise ligin dibine demir attılar. İlk golü de bulmalarına rağmen sarı lacivertlilere bu defa diş geçiremeyip, dağıldılar.

Aykut Kocaman ilk kez bir önceki haftanın kadrosu ile sahaya sürdü takımını. Beşiktaş maçındaki futboldan memnun olmuş olacak ki değişiklik ihtiyacı hissetmedi. Neyi düşünüp hesapladı bilinmez ama Kasımpaşa yerine daha dişli bir rakip olsaydı, kalesinde göreceği golleri tahmin edemezdi. Diego Lugano ile Fabio Bilica arasına atılan bütün toplar gol pozisyonu oldu. 5 maçta 2 gol atabilen Yılmaz hocanın takımı 25 dakikada 2 gol gönderdi Volkan Demirel' in kalesine. Evlere şenlikti savunma ilk yarıda Fabio Bilica ile. Bu oyuncu müthiş düşüşte. Geçmiş yıldan bu yana devam eden garip garip davranışları var. Takımına katkısı ise hiç yok. Ancak hocası hala forma verebiliyor Brezilyalıya. Joseph Yobo oyuna girdikten sonra biraz toparlanır gibi oldu Fenerbahçe defansı. Yere daha sağlam basıp, eşleştikleri futbolcuların yüzlerini kalelerine döndürmediler.

Takım savunması gün geçtikçe geriye giden Fenerbahçe' nin artık bir oyun formatı da yok. Yıldız oyuncularının o günkü performansı belirliyor takımın akıbetini. Issiar Dia, Mamadou Niang, Emre Belözoğlu ve Alex de Souza gecenin parlayan yıldızlarıydı. Her biri maçın kırılma noktalarında maça damgasını vurdu. Özellikle Issiar Dia aldığı her topta, sağdan soldan sıfıra inerek takımını gol pozisyonuna soktu. Diğer Senegalli Mamadou Niang da bir gün önce aynı sahada 3 gol atan Milan Baros' a nazire yaparcasına hat trick ile geceyi noktaladı.

6 haftada son şampiyon 1 gol yemişken, Fenerbahçe, kalesinde 10 gol görmüş durumda. Yıllardır savunması ile ön plana çıkan takım, ligin alt sıralarındaki ekipler ile gol yeme yarışında. Aykut hoca buna çözüm aramalı. Fabio Bilica sevdasından vazgeçip Joseph Yobo'yu Lugano'nun yanına monte etmeli. Bir de eski oyun sistemine devam edecekse kaptanı Alex ile devam etmek zorunda. İlk defa 90 dakika oynattı. O da maça imzasını attı.

MEHMET ILGAZ [email protected]

29.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  BURSA SİFTAH PEŞİNDE

  Alex: 100 gole 2 kaldı

  Türkiye Kupası kuraları yarın çekilecek

  F.Bahçe ve Beşiktaş bayanları karşı karşıya

  Kayserisporlu Cangele dizinden ameliyat oldu

  Högh'e geçmiş olsun mesajı

  Skor aldatmasın

  Alex durdu durdu K.Paşa'ya patladı

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  7. HAFTANIN PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.