29 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Alex durdu durdu K.Paşa'ya patladı

Süper Lig'de 6. hafta mücadelesi tamamlanırken, Bursaspor, yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Bursaspor, sahasında konuk ettiği Bucaspor'u 1-0'lık sonuçla geçerek 5. galibiyetine imza attı ve 1 maçı eksiğine karşın 15 puanla liderlik koltuğunda oturan takım oldu.

Böylece Ertuğrul Sağlam'ın ekibi Çarşamba günü Şampiyonlar Liginde deplasmanda oynayacağı Glasgow Rangers maçı öncesinde moral depolamış oldu.

Beşiktaş, İstanbul'da Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yenerek, 13 puanla 2. sırada yer aldı. Rakibi önünde 90 dakika boyunca baskılı oynayan siyah-beyazlı ekip Bobo'nun son dakikada attığı golle yüzü güldü. Bu maçta Alman futbolcu Ernst'in ortaya koyduğu mükemmel mücadele ve futbol maçın kazanılmasında en büyük etken oldu. Ayrıca, yedek kaldığı maçların acısını çıkarırcasına attığı gollerle Beşiktaş'ı yarış içinde bırakan Bobo kaliteli bir golcü olduğunu gösterdi.

Galatasaray ise sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek puanını 12'ye çıkardı ve haftayı 3. sırada geçti. Rakibi önünde maç boyunca üstün olan sarı-kırmızılılarda Çek yıldız Milan Baros 3 gol atarken, özellikle son golde yer olmasına karşılık vole ile attığı gol ayakta alkışlandı. Sabri'nin yerine oynayan genç Serkan Kurtuluş'un 2 asist ile parladığı maçta kaptan Ayhan da iyiler arasındaydı.

Sezonun flaş ekiplerinden Trabzonspor, Kayseri deplasmanında eski havasından uzak göründü. Gol pozisyona bile giremeyen bir ekip görünümünü sergileyen Şenol Güneş'in talebeleri bir puana razı oldu.

Haftanın son maçında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 6-2 yenerken, puanını 10'a çıkardı ve 6. hafta sonunda 6. sırada yer aldı. Fenerbahçe farklı galibiyete rağmen savunmada yaptığı hatalar yüzünden zayıf rakibi önünde zor dakikalar yaşadı. Ancak kaptan Alex klas hareketleriyle yıldızlaşırken, hem 2 gol attı, hem de Niang'a 2 asist yaparak "vazgeçilmez" olduğunu bir defa daha ispatladı.

29.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  BURSA SİFTAH PEŞİNDE

  Alex: 100 gole 2 kaldı

  Türkiye Kupası kuraları yarın çekilecek

  F.Bahçe ve Beşiktaş bayanları karşı karşıya

  Kayserisporlu Cangele dizinden ameliyat oldu

  Högh'e geçmiş olsun mesajı

  Skor aldatmasın

  Alex durdu durdu K.Paşa'ya patladı

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  7. HAFTANIN PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.