26 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

HAGİ NASIL MOTİVE ETTİ?

GALATASARAY Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta galibiyeti hak ettiklerini; fakat 3 puanı alamadıklarını söyledi.

Rumen çalıştırıcı, Fenerbahçe ile deplasmanda oynanan ve golsüz sona eren derbinin çok güzel geçtiğine inandığını belirtti. Hagi, "Sahaya 3 puan almak için çıkan çok iyi iki takım gördünüz. Takımdaki oyuncularımın hepsini maç sonunda tebrik ettim. Tüm futbolcular ellerinden geleni yaptı. Ben bu takımın potansiyeline inandığım için Türkiye'ye geri döndüm. Ben bu gece her şeyi beğendim. İnanıyorum ki daha güzel şeyler yapacağız. Bana göre derbi maç her sonuca açıktı. Hem biz hem Fenerbahçe derbi maçı kazanabilirdi." diye konuştu.

İKİ GÜNDE BU KADAR OLUR

Bir gazetecinin, Galatasaray'ın kazanmış olduğu bir puanın sürpriz olup olmadığını sorması üzerine genç teknik adam, "Hayır sürpriz değil. Biz buraya kazanmak için gelmiştik. İyi çalışırsak kazanabileceğimize inanıyorum. Hakkettiğimiz üç puanı alamadık." diye cevap verdi. Cuma günü imza attıktan sonra pazar gecesi derbiye çıktığını ve futbolcularını nasıl motive ettiğinin sorulmasına Hagi, şu cevabı verdi: "Ben oyunculara şunu söyledim: Sizler çok iyi oyuncu olduğunuz için buradasınız bu nedenle Galatasaray forması giyiyorsunuz. Bir an önce takım ruhunu yeniden kazanmamız lazım. Bu takımda çok değerli oyuncular var. Takım ruhunu oluşturursak çok iyi işler yapabileceğimize inanıyorum. Derbi maç öncesinde oyunculara sadece özgüven kazandırmaya çalıştım. İki günde kimse bir şey yapamaz. Ben oyunculara inandığım değerleri aşıladım."

26.10.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Hagi sürprizi

  F.Bahçe şaşırttı

  HAGİ NASIL MOTİVE ETTİ?

  F.Bahçe zora gelemiyor

  Aykut Kocaman'ın yüzü gülmüyor

  Lider Bursaspor'da yüzler gülüyor

  Marsel'in tek engeli kaldı

  NBA yıldızı Iverson Beşiktaş'a “evet” dedi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.