22 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

8 milyar lira harç toplanacak

DEVLET, yeni yılda vatandaştan 8 milyar 9 milyon 800 bin lira harç toplayacak. Maliye Bakanlığı’ndan derlenen verilere göre, 2010 yılı Bütçesinde 5 milyar 556 milyon 427 milyon lira olarak yeralan harç gelirlerinin, yıl sonunda 7 milyar 210 milyon 399 bin lira şeklinde gerçekleşmesi bekleniyor.



Kırsal kalkınma destek başvuruları 30 Kasım’da sona erecek

TARIM ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Kırsal Kalkınma Programı kapsamında tarım ve hayvancılık alanında yatırım yapmak isteyen işletmelere yönelik sağlanan desteklemelerle ilgili başvurular 30 Kasım’da sona erecek.



Tarıma 2011’de 6,1 milyar lira destek

BU yıl 5 milyar 869 milyon lira olarak gerçekleşmesi öngörülen tarım destekleme bütçesi gelecek yıl 256 milyon lira artışla 6 milyar 125 milyon liraya yükselecek.



Savunma sanayiinin devleri

SAVUNMA Sanayi Müsteşarlığı (SSM), son 5 yıla ait bilânçolar, üretimler ve satışlara göre, Türkiye’nin önde gelen 25 savunma şirketini belirledi.



Bakan Ergün’den elektrikli otomobil müjdesi

SANAYİ ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, elektrikli otomobiller ve hibrid motorlu araçların üretimi ve seri tadilatı gibi yeni teknoloji uygulamalarına ilişkin yönetmeliği tamamlayarak, Başbakanlığa gönderdiklerini bildirdi.



Çeşme suyuna 5 milyon TL yatıracak

TABİATTAKİ kaynak suyu oluşumunu taklit ederek ürettiği Tordes markalı su mineralleştirme cihazlarıyla piyasaya giren Zet Group, yurt içi bayilik çalışmalarına hız verdi.



Ceyhan’da arsa tavan yaptı, yatırımcı kaçtı

CEYHAN'DA arsa fiyatlarının tavan yapması yatırımcıyı kaçırıyor. Hollanda, Singapur, Çin ve Almanya’dan çok sayıda firmanın rafineri ve tersane yapımı için incelemelerde bulunduğu Ceyhan’da dönümü 2 bin lira olan arsa fiyatları 80-100 bin liraya kadar yükseldi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.