22 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Sağlam: Yarıştan koptu diyenler cevaplarını aldı

BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Manisaspor'u deplasmanda 2-0 yendikleri maçın genelinde pozisyon vermeyen, bol pozisyona giren oyuncularını tebrik etti.


Beşiktaş beraberliği Konyaspor'a büyük moral oldu

KONYASPOR Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Beşiktaş karşısında aldıkları 1 puanın oyuncular için büyük moral kaynağı olduğunu, deplasmanda 1 puan aldıkları

Sivas 10 maç sonra galibiyetle tanıştı

SİVASSPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor'u 5-1 mağlup ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Camia olarak böyle bir gali


  2015 Dünya Atletizm Şampiyonası Pekin'de

ULUSLARARASI Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), 2015 Dünya Atletizm Şampiyonası'nın Pekin'de yapılmasına karar verdi. IAAF Başkanı Lamine Diack, atletizm ile atletizm kültürüne, 1,6 milyar kişinin yaşadığı bir ülkede katkıda bulunacak olmayı bir fırsat olarak gördüklerini söyledi.


  Schuster'le olmuyor


  FENER'DE TATLI YARIŞ

SÜPER Lig'de bugün kendi sahasında Bucaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, rakibi karşısında lig tarihindeki 3000. golünü atmak istiyor.


  Beşiktaş'ta gelen gideni arattı

SÜPER Lig'de Konyaspor ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük bir yara alan Beşiktaş'ta gelen gideni arattı.


  Kartal sakatlıklardan bir hayli sıkıntı yaşadı

SEZONA flaş transferler ve büyük umutlarla giren, ancak son haftalarda kötü sonuçlar alan Beşiktaş, bu sezon sakatlıklardan bir hayli sıkıntı yaşadı.


  QUARESMA G.SARAY DERBİSİNDE YOK

BEŞİKTAŞ'IN Konyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan siyah-beyazlıların Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın en az üç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.


  Hidayet'in 18 sayısı Suns'a yetmedi

NBA'DE Time Warner Cable Arena'da oynanan maçta Phoenix Suns'ı ağırlayan Charlotte Bobcats, sahadan 123-105 galip ayrılan taraf oldu.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.