Kampanyalar rekor için
Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) 2010 yılı Ocak- Kasım ayı verilerine göre, Türkiye Otomotiv pazarında 2010 yılı Ocak-Kasım dönemi otomobil ve hafif ticarî araç toplam pazarı 612 bin 544 adet olarak gerçekleşti.
|
|
Nissan’dan son fırsat
“Şehrin Haylazı” Juke, Yeni Micra ve sınıfının en çok tercih edilen otomobili Qashqai sahibi olmak için Aralık ayı en avantajlı zaman! Kompakt Crossover segmetinde “Şehrin Haylazı” olarak adını duyuran Juke, 39,990TL’ den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
|
|
Kia Cerato artık daha atak
2009 yılı sonunda tamamen yenilenerek pazardaki yerini alan Kia Cerato, keskin hatlı dış yapısıyla son derece sportif bir görünüm sergiliyor.
|
|
Peugeot 107 üretimde 500 bini aştı
500 bininci Peugeot 107 Çek Cumhuriyeti’ndeki Kolin TPCA Fabrikası’nda banttan indi.
|
|
Hyundai i10, yenilenen yüzüyle Türkiye’de
TÜRKİYE'DE A-segmentinin en çok tercih edilen otomobillerinen olan Hyundai i10, yenilenen dış ve iç tasarımı, yeni motorları ve donanım özellikleriyle 25 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.
|
|