Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, TZOB İç Anadolu Bölge Başkanı Mustafa Hepokur, tüm yurtta etkili olan kar yağışının çiftçilerin y ...![]()
Yoksulluğun baş sebebi işsizlik
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin araştırması dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu: Yoksulların yüzde 64.8’i, yoksulluğun en temel nedeninin ...![]()
İsrail ile Türkiye arasında Mavi Marmara saldırısına ilişkin görüşmelerin “tıkandığı,” ancak tamamen sona ermediği belirtildi. İsrail’in Haaretz gazet ...![]()
Ezan beş farklı makamda okunacak
PolatlI Kaymakamlığı, Polatlı Belediyesi ve Polatlı Müftülüğü tarafından ortaklaşa açılan, ‘Türk Tasavvuf ve Dinî Musikî’ kursunda cami görevlileri be ...![]()
Odunla, doğalgaz’ın 3’te birine ısınmak mümkün
AnkaralI bir şirketin geliştirdiği ve ‘’Doğa Ateşi’’ adını verdiği yeni nesil odun sobasıyla doğalgazın üçte 1’ine, kömürün ise yarı fiyatına ısınmak ...![]()
Hangi gıdayı, ne zaman yemeliyiz?
BESİNLERİN yanlış zamanlarda yenilmesi bazen mide rahatsızlıklarına, bazen uykusuzluğa, kimi zaman da kiloya sebep oluyor. ...![]()