Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Hatta hizmet, Kur’ân’a hizmettir

Hattat Ferhat Kurlu genç hattatlarımızdan. Kendisi daha çok, son yıllarda yapılan yarışmalardaki başarılarıyla tanınıyor. Kendisi ile yapılan söyleşide hatla ilgili konularla birlikte Ferhat Kurlu’ya ait özel noktaları da içine alan bir söyleşi okuyacaksınız.



İstanbul mekân, biz tiyatro

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘’İstanbul-Mekan-Tiyatro Festivali’’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının ‘’IV. Murat’’ adlı oyunuyla başladı.



Başörtüsünün desenleri ebrudan

Ebru sanatçısı Ömür Erkan, başörtüsü ve giydiği elbiselerinin ebru desenlerini kendisi yapıyor. Emici yüzeyi olan her nesneye ebru yapabileceğini bildiren Ömür Erkan, 15. kişisel ebru sergisini Fethiye Belediye Kültür Merkezi (FBKM) Sergi Salonu’nda açtı. Ömür Erkan’ın FBKM’nde açtığı sergide 7 yılda yaptığı 50 eseri bulunuyor.



Mimarlığa ödüllü koruma

Kültür ve Turizm Bakanlığı, ilki bu yıl olmak üzere her yıl çeşitli kategorilerde Ulusal Mimarlık Koruma Ödülleri verecek. Kültür ve Turizm Bakanlığınca dağıtılacak Ulusal Mimarlık Koruma Ödüllerine ilişkin ilan, Resmi Gazete’de yayımlandı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004