Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yeterince sevinemedik

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Mlada Boleslav takımını 5-2 yenmelerinin kendilerini yeterince sevindirmediğini söyledi. Erik Gerets, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, böyle bir günü yaşama olasılığının çok düşük olduğunu kaydederek, ‘’Hem 5 gol atacaksınız, hem de mutlu olamayacaksınız. Attığımız 5 golle çok mutlu olabilirdik, ama yediğimiz 2 gereksiz gol bizi üzdü. Sonuçta bundan da memnunuz’’ dedi.


Zico: Turu geçecek güçteyiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda 3-1 yenildikleri Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımı

Beşiktaş, puanla tanışmak istiyor

Sezona Manisa deplasmanında aldığı mağlubiyetle başlayan siyah-beyazlılar, ligin ikinci haftasının açılış maçında, geçtiğimiz hafta Denizli ile berabe


  En yaşlısı Cordoba

Turkcell Süper Ligi’nde 2006-2007 sezonunda forma giyen futbolcular içinde en deneyimlileri, 36’şar yaşındaki Antalyaspor’un kalecisi Oscar Eduardo Cordoba Arce ile Çaykur Rizespor’un kalecisi Zdravko Stoyanov Zdravkov.


  Gökmen’in ölüm sebebi kalp krizi

Lig (A) takımlarından Elazığspor’da basın sözcüsü Cihan Telo, yapılan tetkiklerde antrenmanda vefat eden Gökmen Yıldıran’ın, kalp krizi geçirdiğinin belirlendiğini söyledi.


  Lig A’da sponsorluk anlaşması imzalandı

Lig A’nın yeni sponsoru Türk Telekom oldu. Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Paul Doany ile Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, sponsorluk anlaşmasını imzaladılar.


  İnter, Zlatan'ı da kadrosuna kattı

İtalya’da yaşanan şike skandallarının ardından ikinci lige düşürülen Juventus, İsveçli golcü oyuncusu Zlatan Ibrahimovic’i, ligin güçlü ekiplerinden İnter’e sattığını duyurdu.


  Cimbom’a Dereli Fener’e Yıldırım

Turkcell Süper Lig’de 2. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, ligin 2. haftasında düdük çalacak hakemler şöyle:



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004