Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Duâ niyetine şiir

Türkiye Yazar Birliği İstanbul şubesi tarafından düzenlenen “Filistin şiir akşamı” adlı etkinlik yoğun bir katılımla Sultanahmet’te bulunan Kızlarağası medresesinde gerçekleştirildi. Yazarlar birliği İstanbul şube başkanı, Ali Ural’ın açılış konuşmasını yaptığı gece, Nurettin Durman’ın söz almasıyla başladı.



Dünyanın en ilginç on otelinden biri Ürgüp’te

New York Times gazetesinin Cumartesi günkü gezi ekinde, “TripAdviser” sitesinin dünyanın en ilginç 10 oteli sıralamasında sekizinci sırada Ürgüp’ün “Yunak Evleri”ne yer verildi.



Türk sineması yeni filmlere yelken açtı

Eylül ayından gelecek yılın ortalarına kadar beyazperdede Türk filmleri rüzgârı esecek. İşte, Türk Sineması’nın yeni sezon filmlerinden bazıları: * Dondurmam Gaymak: Çekimleri Muğla’da yapılan ve yöre halkının rol aldığı filmin yönetmeni Yüksel Aksu. Yapım, 13 Ekimde seyirci karşısına çıkacak.



Kemeraltı’nın tarihi canlanıyor

Tarihî Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Necati Ortabaş, Kemeraltı Çarşısı’nın tarihî yapılarının restore edilerek yeniden canlandırılması için ellerinden geleni yapacaklarını, bu amaçla, 3 ay önce tarihi Alipaşa Şadırvanından çalınan tunçtan yapılmış olan ay yıldızı ve kubbesindeki kurşunları geri getiren kişiyi ödüllendireceklerini söyledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004