Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

‘Kodu mu oturtmak’

ŞEMDİNLİ iddianamesinde orduya, bazı komutanlara yönelik suçlamalar... Ortalık toz duman. Herkes gergin, ordunun tepkisi ne olacak? Genelkurmay Başkanı Org. Hilmi Özkök dengeli, makul bir açıklama yapıyor. Sonra Atatürk’ün Harbiye’ye girişinin 107. yıldönümü kutlamalarında gazeteciler Org. Özkök’e soruyor:



Durum vahim, ufak ufak tüyelim..

Size demokrasi getireceğiz dediler.. Özgürleştirme vaadi ile yola çıktılar.. Sonuç iç savaş oldu.. Bir ülkeye demokrasi ihraç edilmeyeceğini tüm dünya gördü.. Diktatörleri devirmekle, halkın önüne sandık koymakla demokrasiye geçilmiyor..



AK Parti’nin açmazı

International Herald Tribune’da geçen hafta Türkiye üzerine iki makale aynı gün yayınlandı. Aslı Aydıntaşbaş dün yazısında bahsetti. Makalelerden biri Türkiye’nin İran’ın politikaları nedeniyle nükleer silahlanmaya gitmek zorunda kalabileceği, bunun da bölgedeki dengeleri bozacağı, bu nedenle bu yolun açılmaması üzerineydi.



Beyaz Saray’da namaz

Umut Amerika’da da, İsrail’de de iç kamuoyundadır. Her ülkede demokrat, savaşa karşı hakça bir barıştan yana, güçlü bir kamuoyu da vardır. Amerika gibi İsrail’de de iç siyasi gidişatı yakından izleyip, öğrenmeye çalışmalıyız.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004