Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aurelio ilk 11'de

Aurelio konusuna değinen Fatih Terim, “Lisan iletişim dil çok önemlidir, insanlar iletişim kurarak anlaşır ama futbolun lisanı tektir. Futbolun içinde olan insanlar çabuk anlaşır, oyuncularımızın, benim ve ekibimin Mehmet ile anlaşması zor olmayacak.. Aurelio, iş yaptığı ve ekmeğini yediği yerin lisanını öğrenmeye çalışıyor ve ben buna saygı duyuyorum..


Gelişi ertelenen Ricardinho borsaya bildirildi

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Brezilyalı Ricardinho ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Fenerbahçe’de Rize hazırlıkları başladı

Turkcell Süper Lig’de Gençlerbirliği galibiyetinin ardından bir günü izinli geçiren Fenerbahçeli futbolcular, dün yaptıkları antrenmanla Çaykur Rizesp


  Sivas 1 puana sevindi

Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, ‘’Çaykur Rizespor gibi güçlü bir takımdan 1 puan aldığımız için sevinçliyiz’’ dedi.


  Vestel’de işler yolunda

Vestel Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Kenan Yaralı, Cumartesi günü Manisa’da oynanacak Galatasaray maçında da galibiyet alacaklarına inandıklarını bildirdi.


  Atamayana atarlar

Turkcell Süper Lig’de önceki akşam oynadığı Kayseri Erciyesspor maçında ligdeki ilk yenilgisini alan Bursaspor’da moraller bozuk.


  G. Saray iyi yolda

Sarı-kırmızılı takımın Kayserispor’u 4-0 yendiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, takımının iyi yolda olduğunu belirterek, “Oyun olarak hergün iyi seviyeye doğru gidiyoruz.


  Ertuğrul Sağlam: Basit hatalar yaptık

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, Galatasaray karşısında iyi oynamadıkları için mağlup olduklarını belirterek, “Rakibimiz bizden iyi oynadı ve sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi.


  Trabzon, hakem Cem Deda’ya tepkili

Süper Lig’in ikinci haftasında Vestel Manisaspor’la 1-1 berabere kalan Trabzonspor’da başkan Nuri Albayrak, hakemle ilgili çok ağır ifadeler kullandı.


  Lazaroni gelecekten ümitli

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, takımın oyunundan memnun olduğunu ve gelecek için ümitli olduğunu söyledi.


  Aston Villa satıldı

İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa, 62.6 milyon Sterline ABD’li işadamı Randy Lerner’in oldu.


  Gençler’de Mesut Bakkal’a destek

Turkcell Süper Lig’deki maçta kendi sahasında Fenerbahçe’ye 2-0 yenilen Gençlerbirliği’nde, kulüp basın sözcüsü Muammer Akyüz, iyi hazırlandıkları ve galibiyet bekledikleri bir karşılaşmadan puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.


  Ankaragücü oyundan memnun

Ankaragücü Basın Sözcüsü Serhat Arıkan, takımlarının ortaya koyduğu futbol ve mücadeleden memnun olduklarını söyledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004