Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ULUSOY: AKLANACAĞIM

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, 11 yıl hapsi istenen dâvâ ile ilgili olarak, "Daha önceki dâvâda olduğu gibi bu sürecin de aklanmamızla sonuçlanacağından eminim. Gerçekler ortaya çıkacak, herkes gereken cevabı alacaktır" şeklinde kararlı konuştu.


En genç Ankaragücü, en yaşlı Antalyaspor

Süper Ligde en genç kadro Ankaragücü ve G.Antepspor'da. Antalyaspor ise en yaşlı takım oldu. Ligde en genç futbolcu profesyonel sözleşme imzalayan 12

F.Bahçe'ye değişim yaradı

Newcastle United maçından itibaren değiştirilen takım kadrosunun ardından ortaya konulan futbol ve takımda oluşan hava sarı-lacivertlilere maç kazandı


  Umut, Trabzon'da yedeğe hapsedildi

Trabzonspor'da, uzun süredir kadroya katılmaya çalışılan ve sezon öncesi transferi gerçekleştirilen Umut Bulut, ligde uzun süreli forma şansı bulamıyor.


  Millî atlet Aktaş Aladağ'da kampta

Atletizm dalında dünya ve Avrupa çapında Türkiye'yi temsil eden şampiyon sporcu Halil Akkaş, önümüzdeki yıl mart ayında İngiltere'de yapılacak Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası için kampa girdi.


  Malatya'da Beşiktaş tır'ına boyalı saldırı

Malatya'da, Beşiktaş Kulübü'ne ait Mobil BJK Store aracına kimliği belirsiz kişiler tarafından sprey boyayla sloganlar yazıldı.


  Alpay'ın hedefi 100. defa millî formayı giymek

Almanya'da Köln'de forma giyen milli futbolcu Alpay Özalan, şu ana kadar 97 kez milli olduğunu belirterek, ''Hedefim 100. kez milli formayı giymek" dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004