Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

En genç Ankaragücü, en yaşlı Antalyaspor

Süper Ligde en genç kadro Ankaragücü ve G.Antepspor'da. Antalyaspor ise en yaşlı takım oldu. Ligde en genç futbolcu profesyonel sözleşme imzalayan 12 yaşındaki Bursasporlu Sercan Şen.

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden takımlar arasında 9. hafta itibariyle yapılan değerlendirmede Ankaragücü ile Gaziantepspor en genç kadroyla oynayan takım oldu.Bu sezon forma giyen futbolcular arasında yapılan değerledirmeye göre Antalyaspor en yaşlı takımla 10. haftaya girerken, Beşiktaş 5., Trabzonspor da 6. sırada yer aldı. Sıralamada Galatasaray, Fenerbahçe'nin bir üstünde yer alırken, 16 yaşındaki Bursasporlu Serdar Aziz, bu sezon forma giyen en genç oyuncu oldu.

Bu sezon Göztepe'den Bursaspor'a transfer olarak profesyonel sözleşmeye imza atan 12 yaşındaki Sercan Şen, Türkiye liglerinin en genç profesyonel futbolcusu olarak dikkati çekti.Kadrosunda bir çok genç futbolcu bulunduran Bursaspor'un 16 yaşından küçük 9 futbolcuyla profesyonel sözleşmesi bulunuyor.Turcell Süper lig'de 9. hafta itibariyle forma giyen futbolcular arasındaki en yaşlı oyuncular ise Antalyaspor kalecisi Cordoba ile Çaykur Rizespor kalecisi Zdravkov. Bu iki futbolcu da 36 yaşında ve takımlarında birinci kaleci olarak görev yapıyor.

28.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ULUSOY: AKLANACAĞIM

  En genç Ankaragücü, en yaşlı Antalyaspor

  F.Bahçe'ye değişim yaradı

  Süper Ligde bugün: G.Saray-G.Birliği

  Umut, Trabzon'da yedeğe hapsedildi

  Millî atlet Aktaş Aladağ'da kampta

  Malatya'da Beşiktaş tır'ına boyalı saldırı

  Alpay'ın hedefi 100. defa millî formayı giymek


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004