Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alpay'ın hedefi 100. defa millî formayı giymek

Almanya'da Köln'de forma giyen milli futbolcu Alpay Özalan, şu ana kadar 97 kez milli olduğunu belirterek, ''Hedefim 100. kez milli formayı giymek" dedi.

Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından FC Köln'de forma giyen milli futbolcu Alpay Özalan, şu ana kadar 97 kez milli olduğunu belirterek, ''Hedefim 100. kez milli formayı giymek. Fatih Terim'le sürekli görüşüyorum. Cezam bitince durumumu gözden geçireceğiz'' dedi. Kölner Express Gazetesine demeç veren Alpay, Köln'de çok mutlu oluğunu belirterek, ''Hedefim daha uzun yıllar futbol oynamak. Ailem ve ben Köln'de çok mutluyuz. Futbol kariyerimi tamamladıktan sonra gençleri çalıştırmak isterim. Bunu kendime bir görev olarak görüyorum. Hayalim ise ABD'de bir futbol okulu açmak. Orda çok arkadaşım var. Belki Alman milli takımının eski teknik direktörü Jürgen Klinsmann bana bu konuda yardım etmek ister'' diye konuştu.

Alpay'ın Köln'e geldiği ilk yılda sürekli tahriklere kapılarak sert ve hırçın oynadığını ve bu yüzden zaman zaman oyu dışı kaldığını belirten gazete, Alpay'ın ''33 yaşındayım ve hala öğreniyorum. Bugüne kadar hatalarım oldu ve kendimle hesaplaşarak bunları düzeltmeye karar verdim. Fiziki ve psikolojik olarak rahatım. Tahrikler hala var, ancak bunlara olumsuz tepki vermemeyi öğrendim'' sözlerine yer verdi.

Kölner Express Gazetesi, ''Kim yabani Alpay'ın uysallaşacağını düşünürdü?'' üst manşetiyle verdiği haberde Alpay'ın 16 Kasım 2005'te Türkiye ile İsviçre arasında oynanan Dünya Şampiyonası ele maçından sonra İsviçreli futbolculara tekme attığını yazdı. Önceki gün Alman Federasyon Kupası maçı bitiminde Schalke 04'te forma giyen Halil Altıntop'u öperken gösteren bir fotoğrafa yer veren gazete, Alpay'ın Altıntop kardeşlerle sürekli görüştüğünü belirtti ve Alpay'daki olumlu değişime dikkati çekti. Gazete ayrıca sakatlıkları biten genç oyuncuların takıma dönmeleri halinde Alpay'ın yedek kulübesinde kalabileceğine işaret etmesi üzerine Alpay'ın, ''Takımda ne kadar rekabet olursa o kadar iyi olur. Forma soyunma odasında asılı. İyi olan oynar'' dediğini yazdı.

28.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ULUSOY: AKLANACAĞIM

  En genç Ankaragücü, en yaşlı Antalyaspor

  F.Bahçe'ye değişim yaradı

  Süper Ligde bugün: G.Saray-G.Birliği

  Umut, Trabzon'da yedeğe hapsedildi

  Millî atlet Aktaş Aladağ'da kampta

  Malatya'da Beşiktaş tır'ına boyalı saldırı

  Alpay'ın hedefi 100. defa millî formayı giymek


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004