Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GERETS: SIRADA PSV VAR

G.Saray Teknik Direktörü Erik Gerets, G.Birliği engelini geçerek galibiyet serisine devam ettiklerini söyledi. Gerets, Şampiyonlar Liginde PSV ile deplasmanda zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Günümüzde olmamız çok önemli. Bu maçı kazanmalıyız" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Gençlerbirliği karşılaşmasının özellikle ilk yarısında çok iyi oynadıklarını söyledi. Gerets, maçın ilk yarısında futbol açısından doğru yolda olduklarını gördüklerini ifade ederek, ''Maalesef pozisyonları değerlendiremedik, ikinci devrede oyunumuzun devamıyla birlikte yorulma oldu, konsantrasyonumuzda eksiklik oldu. Ama Hakan'ın oyuna girdikten sonra 30. saniyede golünü bulması sevindirici. Takımın oyunundan da memnunuz'' dedi.

İlk devre mücadele ve oyun disiplini açısından çok üst düzeyde olduklarını tekrarlayan Belçikalı çalıştırıcı, ''Bu rakip için de geçerli, onlar da iyiydi. Disiplin ve mücadele açısından Türkiye liglerindeki en üst düzeydeki maçlardan birini oynadık. Özellikle ilk yarıdaki oyun böyleydi. Böyle bir rakip karşısında 3-4 pozisyon bulmak da önemli'' şeklinde konuştu.

Erik Gerets, her 3 günde bir maç oynadıklarını ve bunun için iyi bir fizik gücün gerektiğini anlatarak, ''Bazen doğru dürüst idman bile yapamıyoruz. Ama bazen yorgun olduğumuzda çok basit oynamalıyız. Yorgunluktan dolayı oyun disiplininden uzak olabiliyoruz. Bir devre, diğer bir devreye benzemiyor, bu konuda çalışmalıyız'' ifadesini kullandı. Büyük takımlar için galibiyet serisi yakalamanın önemine değinen Gerets, böyle bir rakibe karşı galibiyet serisini devam ettirmenin morallerini yükselttiğini kaydetti.

Ferhat'ın, Orhan'ın sabahki idmanda sakatlanması nedeniyle kadroda kendisine şans bulduğunu belirten Gerets, bu oyuncunun geçen sezonki performansını göstermekte zorlandığını, Carrusca'nın da oyunun bazı bölümlerde neler yapabileceğini gösterdiğini anlattı.

Hafta içinde PSV Eindhoven ile zor bir maç oynayacaklarını hatırlatan Gerets, burada kendilerinin performansının önem taşıdığını belirtti. Gerets, maçı kazanmak istediklerini de belirtirken, ''Günümüzde olmamız çok önemli, PSV Eindhoven'ın ne yapacağı önemli değil. Biz maçı kazanmak arzusundayız'' diye konuştu.

30.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GERETS: SIRADA PSV VAR

  Hakan'dan şampiyonluk sözü

  Hagi: Türkiye için herşeye katılırım

  Albayrak: Fatih Tekke yıprandığı için sattık

  Trabzon, Çaykur Rize'yi Aker'de konuk ediyor

  Yıldırım rahatsızlandı

  Böyle oynamalı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004