Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Albayrak: Fatih Tekke yıprandığı için sattık

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, göreve geldiklerinde takımın ruhunu kaybetmiş bir şekilde olduğunu, şimdi ise kaybolan arkadaşlık ruhunun yeniden geri getirdiklerini söyledi.

Albayrak, Lazaroni ile kan uyuşmazlığı yaşadıklarını ve zor, fakat doğru karar vererek Ziya Doğan'ı göreve getirdiklerini söyledi. Albayrak, göreve geldikten sonra kadroda aşırı derecede yapılan futbolcu değişiklikleriyle ilgili, "Biz 15 oyuncu alıp 15 oyuncuyu göndermeye hevesli değiliz. Kafa olarak bizde oynamak istemeyen oyuncuyu da kadromuzda tutmayız." dedi.

Fatih Tekke'nin satılması konusuna değinen Albayrak, "Sezon başında bizim vereceğimiz en önemli karalardan birisi de Fatih Tekke'nin satışıydı. 1 yıllık sözleşmesi vardı. Fatih Tekke'den vazgeçmek kolay değildi. Kendisi ile sözleşmeyi uzatmak istedik. Ancak kendisi çok yıprandığını ve sezon sonu sözleşmeyi uzatmayacağını söyledi. Biz de o anda yapmamız gerekeni yaptık. Fatih Tekke'nin yerinin doldurmanın zor olduğunu söyledik." diye konuştu.

Albayrak, göreve geldikten sonra çok sayıda futbolcu alış ve satışıyla ilgili yapılan eleştirilere ise şu cevabı verdi: "Marcelinho Hertha Berlin'de yılın sporcusu ödülünü almış, yılın sporcusu seçilmiş. Marcelinho'nun her türlü bedelini Albayrak ailesi olarak biz karşılıyoruz. Geçen sene ile bu seneye bakıldığında çok revizyon yaptık."

30.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GERETS: SIRADA PSV VAR

  Hakan'dan şampiyonluk sözü

  Hagi: Türkiye için herşeye katılırım

  Albayrak: Fatih Tekke yıprandığı için sattık

  Trabzon, Çaykur Rize'yi Aker'de konuk ediyor

  Yıldırım rahatsızlandı

  Böyle oynamalı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004