Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener tarih yazacak

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında deplasmanda AZ Alkmaar maçından tarihe altın sayfalar ekleyen bir sonuçla geleceklerini söyledi. Mosturoğlu, "Oradaki maçı tüm Türkiye için oynayacağız. Büyük bir iş başaracağız" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Sakaryaspor maçında AZ Alkmaar maçının yorgunluğu olduğunu, ancak öne geçtikten sonra sarı-lacivertli futbolcuların skoru korumasını bildiklerini söyledi. Mosturoğlu, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Sakaryaspor maçında takımın çok üst düzey futbol oynayamamasının AZ Alkmaar maçının yorgunluğundan kaynaklandığını ifade ederek, ''Bu zorlu dönemeçte çok üst düzey futbol oynanmadı, ama avantajlı skor elde edildikten sonra bu skoru takım korumasını bildi'' dedi. Futbolcuların taraftar desteğini her zaman görmek istediğini kaydederek, ''Futbolcunun ruhu arkasındaki destektir, yani taraftarıdır. Bu destek olduğu müddetçe yapamayacakları şey yok. Maçtan evvel de oyuncularımızla konuştuk. İyi günde kötü günde onların desteğini görmek istiyorlar'' diye konuştu.

TURU GEÇECEĞİZ

Şekip Mosturoğlu, UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında deplasmanda AZ Alkmaar maçından tarihe altın sayfalar ekleyen bir sonuçla geleceklerini söyledi. UEFA Kupası, Türkiye Kupası ve ligde kolay maç olmadığını belirten Mosturoğlu, şöyle konuştu: ''Bütün maçlarımız zor olacak, ama inanıyorum ki bu futbolcu topluluğumuz, camiamız, teknik kadromuz büyük iş başaracak. Oradaki maçı tüm Türkiye için oynayacağız. Çünkü Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek Türk takımı Fenerbahçe. Bizler de pozitif enerjimizi yansıtırsak takımımız Hollanda'dan tarihe altın sayfalar ekleyen bir sonuçla geleceklerdir.''

Yeni golcü Tümer Metin

Fenerbahçeli Tümer Metin, takımının yaptığı son 2 resmi maçtaki 4 golünün 3'üne imza attı. AZ Alkmaar ile yapılan ve 33 biten UEFA Kupası 3. tur ilk maçında 2 gol atan Tümer, Turkcell Süper Lig'de Sakaryaspor karşısında kaydettiği golle takımını galibiyete taşıdı. Tümer, ligdeki gol sayısını 4'e yükseltti. Tümer, ligde en son 12. haftada Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'u 41 yendiği karşılaşmada gol atmıştı. Bu arada maçın ilk yarısında, AZ Alkmaar maçında bıçaklı kavga yaşanan Migros kale arkası tribününde taraftarlar arasında küçük bir tartışma yaşandığı görüldü. Öte yandan Semih, karşılaşmanın ilk yarısında Sakaryaspor kalecisi Martinez'in kendisine yaptığı hareketin penaltı olduğunu söyledi.

20.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener tarih yazacak

  Trabzon'a Umut doğdu

  Vestel Manisa sezon başını özlüyor

  Hasan Şaş: İyi değilim

  Emre: Kalbimde bir korku yok, çünkü ırkçı değilm

  Şampiyonlar sahaya çıkıyor

  Mehmet'li All-Star şov

  Mehmet: Her yıl oynamak isterim

  Konyaspor gençlere yatırımın meyvesini alıyor

  Palmeiras: Alex'e kapılarımız açık

  Yunanistan maçına Türk seyirci yok

  Fenerbahçe aradakı farkı açıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004