Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Mehmet'li All-Star şov

Tüm dünyada basketbolseverlerin ilgiyle takip ettiği NBA All-Star karşılaşmasında Batı karması, Doğu karmasını 153-132 yenerken, Batıda oynayan Utah Jazz'ın Türk yıldızı Mehmet Okur, 14 dakikada 4 sayı atarak tarihe geçti..

Tüm dünyada basketbolseverlerin ilgiyle takip ettiği NBA All-Star karşılaşmasında Batı karması, Doğu karmasını 153-132 yenerken, batıda oynayan Utah Jazz'ın Türk yıldızı Mehmet Okur, 4 sayı attı. Las Vegas'ta bulunan Thomas Mack Arena'da bu sabaha karşı yapılan ve 15 bin 694 kişinin izlediği All-Star maçında, ilk kez bir Türk oyuncu sahaya çıkarken, Okur, maçta yer aldığı 14 dakika 43 saniyede 4 sayı attı, 2 ribaunt aldı ve 1 de asist yaptı.

BU DEFA BATI KAZANDI

Batı Konferansı ve Doğu Konferansı'nın en iyi 12 oyuncusunun forma giydiği All-Star maçında batı karması, son iki yıldır kaybettiği Doğu karmasına karşı galip gelmeyi başardı. Kobe Bryant, Tracy McGrady, Kevin Garnett, Dirk Nowitzki ve Tim Duncan beşlisiyle başlayan Batı karmasına karşılık Doğu karması, Gilbert Arenas, Dwayne Wade, Chirs Bosh, LeBron James ve Shaquille O'Neal beşlisiyle maça başladı.

KOBE EN İYİSİ SEÇİLDİ

Maçın başından itibaren üstünlüğünü kabul ettiren Batı karmasında, maç boyunca 28 dakika sahada kalan Los Angeles Lakers'lı Kobe Bryant, doğu potasına attığı 31 sayıyla takımına galibiyeti getiren isim olurken, aynı zamanda All-Star'ın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Bir ara 33 sayılık fark yakalayan Batıda ayrıca, Phoenix Suns'ın pivotu Amare Stoudemire 21 dakika içinde attığı 29 sayıyla skora katkı sağlarken, Denver Nuggets'ın forveti Carmelo Anthony de 20 sayıyla sahadan ayrıldı.

O'NEAL 10 SAYIDA KALDI

Doğu karmasında ise geçen yıl yine All-Star oynayan ve finalin en değerlisi seçilen Cleveland Cavaliers'ın forveti LeBron James 28 sayılık performasıyla takımının en skorer ismi oldu. Orlando Magic'in pivot forveti Dwight Howard ise 20 sayı ve 12 ribauntluk performansıyla ''double double'' yaptı. Miami Heat'in iki yıldızı Dwayne Wade ve Shaquille O'Neal attıkları 10'ar sayıyla Doğu karmasında etkili oldular.

KOBE İKİNCİ KEZ MVP

Batı Konferansı takımlarından Los Angeles Lakers'ta forma giyen Kobe Bryant, All-Star maçının en değerli oyuncusu seçilerek kariyerinin 2. MVP'sini aldı. Maçta attığı 31 sayının yanı sıra 5 ribaunt, 6 asist ve 6 top çalmayla oynayan Kobe, batının galibiyetinde etkili oldu. Kobe, ''Batı Konferansı olarak üst üste 2 yıldır doğuya kaybediyoruz. Hiç kimse üst üste üçüncü kez kaybetmek istemez'' dedi.

ŞOVA DÖNÜŞTÜ

Thomas Mack Arena'da oynanan maç öncesi karşılaşmanın biletleri kara borsada 20 bin dolara kadar ulaşırken, özellikle Hollywood yıldızları maça akın etti. Maçın devre arasında pop müziğin ünlü isimlerinden Christina Aguilera ve Toni Braxton konser verirken, Jay-Z, Beyonce, Diddy, Prince, Eva Longoria ve Adam Sandler gibi birbirinden ünlü yıldızlar karşılaşmayı tribünden takip etti. Ligde takımlarını destekleyen ve maç aralarında yaptığı şovlarla dünyaca ün kazanan kızların yaptığı gösteriler de nefesleri kesti.

20.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener tarih yazacak

  Trabzon'a Umut doğdu

  Vestel Manisa sezon başını özlüyor

  Hasan Şaş: İyi değilim

  Emre: Kalbimde bir korku yok, çünkü ırkçı değilm

  Şampiyonlar sahaya çıkıyor

  Mehmet'li All-Star şov

  Mehmet: Her yıl oynamak isterim

  Konyaspor gençlere yatırımın meyvesini alıyor

  Palmeiras: Alex'e kapılarımız açık

  Yunanistan maçına Türk seyirci yok

  Fenerbahçe aradakı farkı açıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004