Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Emre: Kalbimde bir korku yok, çünkü ırkçı değilm

İnglitere Premier Ligi takımlarından Newcastle'ın orta saha oyuncusu Emre Belezoğlu, son günlerde hakkında ortaya atılan ırkçılık suçlamalarına yanıt verirken, ''Ben ırkçı değilim'' dedi.

The Telegraph gazetesinde, hakkındaki üç ayrı rakibine yönelik ırkçı hareketlerde bulunduğu suçlamalarını cevaplayan Emre Belezoğlu, ilk suçlamayla ilgili olarak verdiği yazılı ifadenin sonucunu beklediğini, ancak kendisini rahat hissettiğini ifade etti.

''Kalbimde bir korku yok. Biliyorum ki gerçekler ortaya çıkacak'' diyen Emre Belezoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut da Watford kulübü oyuncusu Al Bangura'yı konu alan son suçlamanın ortaya atılması için neden 5 ay beklendiğini sordu. Newcastle kulübünden yapılan yazılı açıklamada da Emre'nin sözlü savunma için tarih beklemekte olduğu hatırlatıldı ve genç futbolcunun hakkındaki bütün suçlamaları reddettiğine dikkat çekildi.

İngiliz Mirror gazetesi ise, Emre Belözoğlu'nun, hakkındaki ırkçılık suçlamalarından kurtulmak için kulüp değiştirmeyi düşündüğünü iddia etti. Gazete, İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen Emre'nin, 3 ayrı olayda ırkçılıkla suçlanmasının ardından kaçış planı yaptığını ileri sürdü. Emre'nin, eski kulübü Galatasaray ile anlaşmak istediğini yazan gazete, Türk futbolcunun menajeri Ahmet Bulut'un da Bayern Münih ile temas kurduğunu belirtti.

Gazete, Everton'da oynayan 3 futbolcuya ırkçı hakarette bulunmakla suçlanan Emre'nin, geçen yıl da benzeri bir harekette bulunduğunu ve Bolton'un yıldız oyuncularından ElHadji Diouf'a, küfürlü şekilde maymun yakıştırması yaptığını ileri sürmüştü.

20.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener tarih yazacak

  Trabzon'a Umut doğdu

  Vestel Manisa sezon başını özlüyor

  Hasan Şaş: İyi değilim

  Emre: Kalbimde bir korku yok, çünkü ırkçı değilm

  Şampiyonlar sahaya çıkıyor

  Mehmet'li All-Star şov

  Mehmet: Her yıl oynamak isterim

  Konyaspor gençlere yatırımın meyvesini alıyor

  Palmeiras: Alex'e kapılarımız açık

  Yunanistan maçına Türk seyirci yok

  Fenerbahçe aradakı farkı açıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004