Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

IRKÇILIĞI LÂNETLİYORUM

Milli futbolcu ile yapılmış röportaja yer veren İngiliz The Times, Emre’nin kulübünü önceliklerinin başına yerleştirdiğini belirtirken, genç futbolcunun, ‘’Ben İngiltere’de yaşayan bir Türk’üm. Bizler ülkemizin, yaşadığımız ülkelerdeki elçileriyiz. Düşünsenize, hakkımdaki ırkçılık suçlamaları haklı bulunsaydı, ben ve temsil ettiğim halkım için ne kadar korkunç olurdu. Bu sadece benim İngiltere’deki kariyerimi değil, yurt dışında bir yaşam kurmayı planlayan bütün Türkler’in kariyerini etkileyecekti’’ şeklindeki sözlerine yer verdi.


“Gerets, Servet'i çok istiyor”

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ‘’Galatasaray yönetim kurulu, Servet konusunda çok istekli, özellikle hocası Eric Gerets, Servet’i çok beğeni

Ayman’ın hedefi şampiyonluk yaşamak

Trabzonspor’un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmeyeceğini söyledi.


  Roma avantajlı

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş maçlarından 2’si, İtalya’nın başşehri Roma ve İngiltere’nin başşehri Londra’da yapıldı.


  Demirören ‘adil oyun’ istedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, sahadaki oyun fair play çerçevesinde kaldığı sürece şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.


  Fener’de 100. gol heyecanı

Fenerbahçe Futbol Takımı, Turkcell Süper Lig’de deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçta, 100. yılda resmi maçlardaki 100. golüyle buluşabilir.


  Bakırköy şampiyon

İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği(ÖNDER)’in organize ettiği “İmam Hatipler Arası 2007 Spor Oyunları’nda” tatlı rekabet yaşanmaya devam ediyor.


  Çalımbay iddialı konuştu

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş İnönü Stadı’ndan istedikleri sonuçla ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.


  Ege Rallisi 7-8 Nisan'da

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nca (TOSFED) düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Ege Rallisi 1. Etabı 7-8 Nisanda İzmir’de yapılacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004