Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Cari açığa tedbir alınmalı

Trakya Üniversitesi (TÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sudi Apak, carî açığa dikkat çekerek, açığın azaltılması için tedbir alınması gerektiğini belirtti. Prof. Dr. Sudi Apak, bu yıl yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin de, Türk ekonomisi için çok önemli olduğunu, seçim sonuçlarına göre ekonominin yeni bir yola gireceğini söyledi.


Karadeniz Otoyolu bugün açılıyor

Karadeniz Otoyolu, 19 yıl aradan sonra bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılıyor. Sarp Sınır Kapısına kadar uzanan ve yaklaşık 4.2 m

Taşıtlara ‘çipli’ özel kimlik

Öngörülen süreler içinde taşıtlarına akaryakıt (LPG dahil) alımında plaka bilgilerini otomatik olarak tanımlayan taşıt kimlik birimi (çip) taktırmadığ


  Kuveyt’in Türkiye’ye yatırımları artacak

Kuveyt’in Türkiye’deki ilk ve en büyük yatırımı Kuveyt Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan, körfez bölgesinin özellikle Kuveyt’in Türkiye’ye her zamankinden daha fazla ilgi duyduğunu belirterek, iki ülke arasında gerçekleşen ziyaret trafiğinin bunun bir göstergesi olduğunu ve Türkiye’ye yönelik yatırım ve beklentilerin artarak devam edeceğini belirtti.


  Şaypa’dan örnek proje

Perakende sektöründe Bursa’nın parlayan yıldızı olan ve 10 yılda, 19 mağazaya ulaşan ŞAYPA, örnek sosyal projeleriyle takdir topluyor.


  Turist sayısı, Mart’ta yüzde 19 arttı

Türkiye’ye gelen turist sayısı Mart ayında yüzde 19 artışla 1.1 milyona ulaştı.


  Maliye’den “ödenek” tebliği

Maliye Bakanlığı, 2007 yılında idarelerin kullanacağı ödeneklerin finansman programı kapsamında gerçekleştirileceğini bildirdi.


  PVC'nin yüzde 25’i kayıtdışı

Kompen A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Şan, PVC sektöründe kayıtdışılığın rekabete bağlı olarak giderek arttığını söyledi.


  Enerjide yatırım zamanı

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın, jeotermal ve rüzgar enerjisi konusunda son derece şanslı olan Ege Bölgesinin fırsatları iyi değerlendirmesi ve toplam 30 milyar dolarlık yatırım potansiyelinden yararlanması gerektiğini bildirdi.


  Boya üretimi ikiye katlanacak

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Bölgesel Çalışma Komitesi Başkanı Necati Binici, Türkiye’nin önündeki 6-7 yıl içinde bugünkü üretimini ikiye katlayabileceğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004