Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakemlerin stres dönemi

Süper Lig hakemi İsmet Arzuman, futbol ailesi içindeki herkesin birbirine karşı biraz daha saygılı ve anlayışlı olması gerektiğini vurgulayarak, ''Birbirimize inanmaz, güvenmezsek, çıkıp da herkes konuşursa, bu oyunu bozmaktan zarar vermekten başka hiçbir işe yaramaz'' dedi.


Trabzon ligi ilk 5'te bitirecek

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Ersen Martin, Gençlerbirliği maçının ya yukarılara çıkma ya da bulundukları yeri kabullenme maçı olacağını belirterek l

Roberto Carlos: Başım dik gidiyorum

Yeni sezon için Türkiye dahil birçok ülkeden teklif geldiğini anlatan Brezilyalı yıldız, "Real Madrid'den ayrılmayı ben istedim. Real beni kapının önü


  Beşiktaş, evinde Rize'yi ağırlıyor

Süper Lig'de bugün Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'ndaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.


  Trabzon-G.Birliği

Geçen hafta Kayseri Erciyes'i deplasmanda yenerek UEFA umudunu zürdüren Trabzonspor bugün Avni Aker'de saat 14.00'de G.Birliği'ni ağırlayacak.


  Pancu ve Serkan forma imzaladı

Bursasporlu futbolcular Fatih Serkan Kurtuluş ve Daniel Gabriel Pancu, Bursa'da Carrefour Alışveriş Merkezi'nde taraftar formalarını imzaladı.


  Serkan'lı TAU 4'lü finalde

Basketbolda erkekler Avrupa Ligi'nde Yunanistan'ın Olimpiakos takımını eleyerek 4'lü finala katılmaya hak kazanan İspanya'nın TAU Ceramica Vitoria takımında oynayan Türk basketbolcu Serkan Erdoğan, ''Bu sefer Avrupa Ligi kupası bizim olacak'' diyerek iddialı konuştu.


  Nihat tedbir için oynatılmıyor

İspanya'nın Villarreal kulübündeki ilk sezonunda daha alışma dönemini tamamlayamadan sakatlanan ve sezonu kapatan Nihat Kahveci'nin iyileşme sürecinde her şeyin yolunda gittiği belirtildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004