Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

KUPADA DERBİ STRESİ

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Çaykur Rizespor'u yenerek lider Fenerbahçe ile puan farkını 4'e indirmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, ''Şu anda iki kupanın ucundan tutmuş durumdayız'' dedi. Erdoğan, daha önceki beyanatlarında söyledikleri gibi puan farkını düşürdüklerini ifade ederek, ''Gerek şampiyonluğa inanışımız, gerekse fikstürün lehimize oluşu itibariyle Çaykur Rizespor maçını kazanarak yavaş yavaş puan farkını indireceğimiz inancı içindeydik. İnancımızın ilkinin gerçekleşmiş olması bizi mutlu kıldı'' diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞA İNANDIK

Şampiyonlukta iddialı olacaklarını çok önceden düşündüklerini belirten Erdoğan, şunları söyledi: ''Biz bunları düşünüyorduk. Başkalarının düşündüğü gibi kötü şeyler hayal ederek değil, takımımızın oturmaya başlaması, fikstürün lehimize oluşu ve oyuncuların form durumunun artması nedeniyle bunları düşünüyorduk. Taraftarlarımızın, yönetici ve sporcularımızın şampiyonluğa inanması, şampiyonluğu yakalayabileceklerini düşünmeleri bizi başarıya götürcektir. Yolumuza devam ediyoruz. Güvencemiz bunlardır.''

NE AMCAMIZ, NE DAYIMIZ VAR

Levent Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun ''Ne amcamız ne de akrabamız var'' şeklindeki açıklamaları konusunda ise, ''Bizim ne amcamız ne halamız ne de dayımız var'' dedi. Güvencelerinin taraftar ve futbolcular olduğunu dile getiren Erdoğan, ''Fenerbahçe gibi değerli bir kulübün iyi bir yöneticisinin bu şekilde konuşması, herhalde o anki heyecanından ve takımının puan kaybetmesinden kaynaklanmıştır diye değerlendiriyoruz. Bizim güvendiğimiz ne amcamız ne halamız ne de dayımız var. Güvendiğimiz taraftarlarımız ve sporcularımız var. Önümüzde açık yol var. Bunlara güvenerek şampiyon olacağımız inancındayız. Oyuncularımız bu inancı boşa çıkarmayacak'' şeklinde konuştu.

KUPA YİNE BİZİM OLACAK

Levent Erdoğan, Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile yapacakları ilk maç konusunda ise, ''Bu kupa senelerdir Fenerbahçe'ye nasip olmuyor. Bunu dikkate alarak gülen taraf olacağımıza inanıyorum. Takımımızın form durumuna bakarak ve heyecanı göz önüne alarak kupayı alacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

RUNJE 4 MAÇTIR GOL YEMİYOR

Beşiktaş'ın Hırvat kalecisi Vedran Runje, son 4 haftada adeta kalesini gole kapadı. Siyah-beyazlı takımın kalecisi, takımının ligde yaptığı 4 karşılaşmada gol yemeyerek ekibinin şampiyonluk yolunda son haftalarda topladığı puanlarda büyük katkı yaptı. Ligde en son 23. haftada Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçta 63. dakikada Emre Aşık'tan gol yiyen Runje, bu karşılaşmadan sonra rakip oyunculara kaleyi kapattı. Siyah-beyazlı ekibin, Galatasaray karşılaşmasının ardından oynadığı Ankaragücü (1-0), Kayseri Erciyesspor (1-0), Gençlerbirliği (2-0) ve son olarak 27. haftada Çaykur Rizespor (1-0) maçlarında gol yemedi. Runje, 4 maçın yanı sıra Galatasaray karşılaşması da dahil olmak üzere 387 dakikadır kalesinde gol görmedi.

09.04.2007


 

Zico'nun penaltı öfkesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, bu sezon hakemlerin takımı lehine hiç bir penaltı düdüğü çalımadığını belirterek, "Kayserispor maçında Tümer'in düşürülmesi penaltıydı" dedi.

Zico şu açıklamaları yaptı: "İlk yarının son dakikalarında yaptığımız bir hatadan gol yedik. Futbolcularım daha sonra toparlandı. İkinci yarının son dakikasında futbolcularım hediye gibi bir gol attı. Bugüne kadar hakemler hakkında hiç konuşmadım ve konuşmayı sevmiyorum.

SAHADA TAHRİK EDİLİYORUZ

Kayseri'deki maçta verilmeyen penaltılar ve çifte standartlı kararlar beni konuşur hale getirdi. Saha içinde uygulanacak bir kriter varsa bunlar eşit dağıtılmalıdır. Bizim oyuncumuz yan hakeme itiraz edince yan hakem, hakemi çağırıyor ve kart gösteriyor. Bu güzel ama aynısı rakibimiz için gösterilmiyor. Rakiplerimiz itiraz ettiğinde bir şey olmuyor. Kart gösterilmiyor. Oyuncularımız saha içinde tahrik ediliyor. Bunları da hakem görmezden geliyor. Bu durum futbolcularımızı da etkiliyor ve bir baskı oluşturuyor. Sanki sahada 11'e 11 değil, 11'e 14 çıkmış gibi oluyoruz. Tümer'in pozisyonu penaltıydı. Ayrıca bu sezon penaltı konusunda rekora koşuyoruz. 27 haftadır verilmeyen penaltılar konusunda Fenerbahçe çok ilginç bir durumla karşı karşıya.

HAKEM TV'DE İZLESİN

Maçtan sonra hakemin yanına giderek kibar ama tepkili bir şekilde konuştum. Maçtan sonra elini vicdanına koyup Tümer'in pozisyonuna evde televizyonda bakmasını istedim."

09.04.2007


 

Deivid: 100. golü atmaktan mutluyum

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid, sarılacivertli takımın bu sezonki 100. resmi golünü atmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Kayserispor deplasmanında Fenerbahçe'nin 2. golüne imza atan Deivid, bu golün çok anlamlı olduğunu kaydederek, ''Fenerbahçe'nin 100. yılında 100. resmi golünü atmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım bundan sonra da atacağım gollerle Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig şampiyonluğu hedefinde takımıma katkı sağlarım'' dedi.

09.04.2007


 

Song G.Saray formasını unuttu

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon şampiyonluğunda büyük katkısı olan Rigobert Song, teknik direktör Erik Gerets ile tartıştığı Gaziantepspor deplasman maçının ardından 1 dakika dahi forma giyme şansı bulamadı.

Ligde 17 Şubat'ta oynanan ve Galatasaray'ın 1-0 kaybettiği Gaziantepspor karşılaşmasının ikinci yarısında, kendisini uyaran hocasına tepki gösteren Song, daha sonra bu davranışı nedeniyle özür dilemesine rağmen ilk 11'e giremedi. Gaziantepspor'a yenildiği ligin 21. haftasında lider Fenerbahçe'nin 7 puan ardında ikinci durumda bulunan Galatasaray'ın Song'un oynamadığı tüm maçlarda gol yemesi de dikkat çekti.

09.04.2007


 

Alonso Malezya'da 16. zaferine imza attı

Formula 1'de sezonun ikinci yarışı olan Malezya Grand Prix'sini McLaren Mercedes pilotu Fernando Alonso kazandı.

Sepang Pisti'ne 56 tur üzerinden yapılan ve toplam 310.408 kilometre uzunluğundaki mücadeleyi, saatte 201.893 kilometrelik hız ortalamasıyla 1 saat 32 dakika 14.930 saniyede tamamlayan McLaren Mercedes'in İspanyol pilotu Fernando Alonso, kariyerinin 16. zaferine imza attı. İkinci cepten start alan ve yarışın başlamasıyla ele geçirdiği birinciliği aradaki zaman farkını açarak sonuna kadar sürdüren son iki yılın şampiyon pilotu Alonso, bu sezon ilk birinciliğini elde ederken, yeni takımı McLaren Mercedes'e de 20 yarış sonra podyum zaferini getirdi. McLaren Mercedes takımının İngiliz pilotu Lewis Hamilton, sezonun ikinci yarışında da kürsüye çıkmayı başardı.

Avustralya Grand Prix'sinde, Formula 1 kariyerinin ilk yarışına çıkan ve üçüncü olan 22 yaşındaki genç pilot, Malezya Grand Prix'sinde de podyuma çıkma başarısını gösterdi. Malezya Grand Prix'sine 1 ve 3. sıralarda başlayan Ferrari pilotlarından Felipe Massa 5. olurken, geçen yarışın birincisi Kimi Raikkonen üçüncülüğü elde ederek podyuma çıktı.

09.04.2007


 

Hidayet'li Magic'in bu defa yüzü güldü

Orlando Magic forması giyen Hidayet Türkoğlu, takımının sahasında Memphis Grizzlies'i 116-89 yendiği maçta 15 sayıyla oynadı.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 25 dakika sahada kalan Türkoğlu, 2 kez kullandığı 3 sayılık atışlardan 1 tanesinde başarılı olurken, 4 kez denediği 2 sayılık atışlarda ise tam isabet buldu.

09.04.2007


 

Utah Jazz'a Mehmet de fayda etmiyor

Utah Jazz, sahasında Seattle Supersonics'e 106-103 yenilirken, Mehmet Okur karşılaşmayı 10 sayıyla tamamladı.

İlk 5'te başlayan ve 35 dakika süre alan Okur, 2 kez kullandığı 3 sayılık atışlarda başarılı olamazken, 6 kez denediği iki sayılık atışların ise 5 tanesini sayıya çevirdi ve maçı 10 sayı, 4 ribaunt ve 2 asistlik performansla tamamladı.

09.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004