Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ulusoy: Kalırsam Avrupa'da final oynarız

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, dün toplanan genel kurulun ''olağanüstü'' olması gerektiğini belirterek, hukuki bir hata yapıldığını savundu.

Başkan Ulusoy, İstanbul Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin atadığı ''ihtiyati tedbir'' kurulunun isteğiyle yapılan genel kurulun, olağanüstü olması gerektiğini ifade ederek, ''Olağanüstü genel kurulda gündeme madde ekleyemeyeceklerini bildiklerini için, genel kurulu 'olağan' topladılar. Böyle şey olmaz. Bu genel kurul olağanüstüdür. Futbol Federasyonu'nun olağan genel kurul tarihleri bellidir. Yılda bir kez olağan mali genel kurul toplanır, 4 yılda bir de başkanlık seçimi yapılır'' diye konuştu.

Haluk Ulusoy, federasyon başkanlığına kendisinden sonra gelecek kişiye iki çift sözünün olacağını belirterek, ''Ona diyeceğim ki, şayet Avrupa Şampiyonası'nda final oynayamazsan, federasyona gelirim ve hesabını sorarım'' ifadesini kullandı. 2006 yılında tüm dünyada rezil olmuş, Dünya Şampiyonası'na gidememiş bir federasyon devraldıklarını savunan Ulusoy, şöyle devam etti: ''Hiç kimsenin hayal edemeyeceği, ummadığı bir başarıya imza attık. Bu ülkede kim derdi ki Norveç'in Avrupa şampiyonası'na gitmek için 1 puana ihtiyacı var ama gidemeyecek ve Türkiye gidecek. Herkes Norveç'in gideceğine inanıyordu. Bir tek ben milli takımımızın Avrupa Şampiyonası'na gideceğine inanıyordum. Gittik Norveç'i orada yendik, döndük burada Bosna Hersek'i yendik. Şimdi ben bir hedef koymuştum. Bu hedef, şampiyonaya katılmak değildi. Final oynayacağımızı söylüyordum. Şimdi ben burada duracaksam, Allah nasip ederse, 'o finali oynayacağız' diyorum. Federasyonu şu şekilde ele geçirmek isteyen, federasyonun başına oturacak adama şimdiden söyleyeyim, diyeceğim iki çift laf var. 'Avrupa Şampiyonası'nda finali oynayamazsan federasyona gelirim ve bunun hesabını sorarım' diye kendisine söyleyeceğim.''

18.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?

  Ulusoy: Kalırsam Avrupa'da final oynarız

  Fenerbahçe 3 maçlık gurbete çıkıyor

  Daum Türk medyasına kırgın

  Bermek: Adayım

  İlhan Cavcav: Ulusoy iyi işler yaptı

  Trabzon'da tek yabancı Yattara

  Emre'nin yeni hocası Kevin Keegan oldu

  HAKEMLER AÇIKLANDI

  Sivas'ın soğuğu hakemi de ısırdı

  Kayseri 5 golle moral buldu


 Son Dakika Haberleri