Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Borçsuz insan kalmadı

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Uğur Bektaş, toplumun her kesiminin bankalardan aldığı krediler sonucunda gelecekteki 10 yılını ipotek verdiğini ileri sürdü.


Doğalgazda KDV'yi indirin

Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, kış mevsiminin sert ve uzun geçtiği şehirlerde doğalgazdan alınan KDV oranlarının yüzde 18'den yüzde 1'e i

Ataşehir esnafın umudu oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile kamu bankalarının genel müdürlüklerinin İstanbul'un en büyük ilçelerinden Kadıköy'e bağlı Ataşehir'e taşınacağı


  Golf Dondurma 2008'de de iddialı

Geçen yılı yüzde 85 gibi çok yüksek bir büyüme oranı ile kapatan Ülker Golf Dondurma, pazar payını da 8 puan artırarak yüzde 25'e ulaştırdı.


  İstihdam paketi Bakanlar Kuruluna geliyor

TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve beraberindeki heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti.


  YTL, 99 ülkenin parası karşısında değerlendi

Maliye Bakanlığına göre, Yeni Türk Lirası (YTL), geçen yıl 100 ülkeden 99'unun para birimleri karşısında değer kazandı, sadece Brezilya Realine karşı değer yitirdi.


  Özelleştirilen şirketlerden 22 bin işçi çıkarıldı

Türk-İş tarafından hazırlanan ''Özelleştirme Raporu''nda, ''1989-2006 yılları arasında özelleştirilen kurumlarda 21 bin 676 işçinin işten çıkarıldığı ve 4-C statüsü adı altında sendikasız, tazminatsız ve yılın 10 ayı ile sınırlı bir şekilde düşük ücretle, güvencesiz bir şekilde çalıştırıldığı'' ileri sürüldü.


  Tarihî sularda petrol aranacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 2008 yılı programını uygulamaya başladı. Bu çerçevede ilk sondaj Gelibolu'daki Anafartlar-1 kuyusunda yapılacak. Denizde bu ay sonunda açılacak kuyu, 6 millik Türkiye karasularının içinde yer alıyor.


  Meral yeniden İMDER başkanı

Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği(İMDER) Yönetim Kurulu Başkanlığına Rızanur Meral yeniden seçildi.


  Doğalgaz'ı kullanırken bu kuralları ihmal etmeyin

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, doğal gazın emniyet kurallarına uygun kullanıldığında ''güvenli bir yakıt'' olduğunu belirterek, uyulması gereken temel kurallar konusunda vatandaşı uyarıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri