Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe 3 maçlık gurbete çıkıyor

Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda üst üste deplasman maçlarına çıkacak Fenerbahçe'yi zorlu bir hafta bekliyor.

Süper Lig'in 19. haftasında 20 Ocak Pazar günü deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olacak sarı-lacivertli ekip, ardından 23 Ocak Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'ndaki son maçında Alanyaspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe, deplasman serisinin son maçını 20. haftada Turkcell Süper Lig'in lideri Sivasspor ile yapacak.

Lige İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı kendi sahasında aldığı 2-2'lik beraberlikle puan kaybıyla giren ve ortaya koyduğu performansla taraftarında düş kırıklığı yaratan Fenerbahçe, zirve yarışından kopmamak için Gaziantepspor ve Sivasspor mücadelelerinde başarılı sonuçlar almak istiyor.

Kupada ise gruptan çıkma şansını son maça bırakan sarı-lacivertliler, puansız son sırada yer alarak iddiasını yitiren Alanyaspor karşısında da bir üst tur için mücadele verecek. Sarı-lacivertli ekip, yaklaşık 8 günlük süre içinde yapacağı 3 deplasman maçının ardından Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor mücadelesiyle yeniden taraftarıyla buluşacak.

Fenerbahçe, deplasman serisinin ilk maçında karşılaşacağı Gaziantepspor'u ligin ilk yarısında Kadıköy'de ligde yapılan maçta 21 yenerken, rakibiyle yine Kadıköy'de çıktığı Fortis Türkiye Kupası mücadelesinde 00'lık eşitliği bozamadı. Sarılacivertliler, ligde henüz kendi sahasında rakiplerine puan vermeyen Sivasspor'a karşı da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 1-0'lık galibiyet elde etmişti.

18.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?

  Ulusoy: Kalırsam Avrupa'da final oynarız

  Fenerbahçe 3 maçlık gurbete çıkıyor

  Daum Türk medyasına kırgın

  Bermek: Adayım

  İlhan Cavcav: Ulusoy iyi işler yaptı

  Trabzon'da tek yabancı Yattara

  Emre'nin yeni hocası Kevin Keegan oldu

  HAKEMLER AÇIKLANDI

  Sivas'ın soğuğu hakemi de ısırdı

  Kayseri 5 golle moral buldu


 Son Dakika Haberleri