"Gerçekten" haber verir 21 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Volkswagen Ticarî’den yılın fırsatı

Volkswagen Ticarî Araç 2008 model yılının son fırsatını sunuyor. Sınırlı sayıda araç için geçerli olan kampanya kapsamında Volkswagen Caddy Kombi'ye 34.490 YTL'den başlayan fiyatlar ile sahip olmak mümkün.

Volkswagen Ticarî Araç, 15 Temmuz tarihinden itibaren uygulamaya konulan yepyeni ve oldukça cazip bir kampanya başlattı. Stoklarla sınırlı olan yeni kampanya ile, Volkswagen Ticarî Araç sahibi olmak isteyenlere tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden değişen oranlarda indirim imkânı ve 60 aya varan vade seçenekleri sunulurken anahtar teslim fiyatı üzerinden % 90'a kadar olan miktarlar YTL ve € bazında kredilendirilebiliyor.

Uygun ödeme şartlarının yanı sıra cazip fiyat avantajlarından faydalanma imkânını da sunan kampanya kapsamında 2008 model tek kayar kapılı 1.9 TDI Volkswagen Caddy Kombi modeline 34.490 YTL'ye sahip olmak mümkün.

Volkswagen Ticarî Araç'ın ürün gamı içinde yer alan Transporter, Caravelle ve Crafter Volt da Temmuz ayı boyunca geçerli olacak kampanya dahilinde peşin alım indirimi ve uygun kredi şartları ile tüketicilere sunuluyor.

21.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Arabam geniş olsun diyenlere

  Volkswagen Ticarî’den yılın fırsatı

  Hırsızlığa karşı en iyi koruyan marka yine Audi oldu

  Yeni Nissan Navara “New Edition” satışta

  “Persona” Endonezya’da sahneye çıktı

  KIA’dan, özel yaz kurtaran kampanya

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır